Neler Yeni

65 Bin TL'ye Sistem Tavsiyesi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamdır ozaman sizin dediklerinize bakayımmi diğerleri iyi değil heralde öyle dediniz sipariş geçince ben haber ederim müsait olduğunuz zaman ücreti karşılığında buluşuruz monte test ederiz beraber :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes bunu dedi yaw
Arkadaşın attığı da iyi 7800x3d 4070ti bu şekilde o da alınır hatta daha iyi o sadece kasa ve sıvı soğutma biraz yetersiz onu da ileride değiştirirsin daha performanslı olur o sistem ben görmedim o sistemi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Tamamdır ozaman sizin dediklerinize bakayımmi diğerleri iyi değil heralde öyle dediniz sipariş geçince ben haber ederim müsait olduğunuz zaman ücreti karşılığında buluşuruz monte test ederiz beraber :)

Herkes bunu dedi yaw
hiç düşürmeden takıstle al bence baya ömürlük sistem bu

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Arkadaşın attığı da iyi 7800x3d 4070ti bu şekilde o da alınır hatta daha iyi o sadece kasa ve sıvı soğutma biraz yetersiz onu da ileride değiştirirsin daha performanslı olur o sistem ben görmedim o sistemi
Sıvı soğutma olarak 360 seçenekler var ve kasa olarak haklısınız ama 750w gold+ psu olması sebebiyle onu seçtim. Farklı seçeneklere bakıp en uygununu söylerseniz güzel olabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sıvı soğutma olarak 360 seçenekler var ve kasa olarak haklısınız ama 750w gold+ psu olması sebebiyle onu seçtim. Farklı seçeneklere bakıp en uygununu söylerseniz güzel olabilir.
Ben böyle düşündüm

Ekler

• Screenshot_2023-12-06-21-38-46-929_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-06-21-38-46-929_com.android.chrome.jpg
    345.7 KB · Hit: 21

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Ben böyle düşündüm
Kasa olarak beyaz td500 v2 var bu yüzden seçmedim. Aslında sistemi aldıktan sonra ayrı olarak bir kasa alınabilir hem 750w gold+ psu olur hem kasa olur. SSD olarak 100tl fark var WD daha ucuz diye seçtim

O zaman eğer siz yardımcı olabilecekseniz arkadaş sistemi alsın sonradan farklı bir kasa alıp montajı hallederseniz gayet iyi olur diye düşündüm. @Kürşat Kütükçü @sabanozsu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kasa olarak beyaz td500 v2 var bu yüzden seçmedim. Aslında sistemi aldıktan sonra ayrı olarak bir kasa alınabilir hem 750w gold+ psu olur hem kasa olur. SSD olarak 100tl fark var WD daha ucuz diye seçtim

O zaman eğer siz yardımcı olabilecekseniz arkadaş sistemi alsın sonradan farklı bir kasa alıp montajı hallederseniz gayet iyi olur diye düşündüm. @Kürşat Kütükçü @sabanozsu
Attığım şekilde bence alsın 360mm sıvı soğutma ve td500v2

Top Bottom