Neler Yeni

🔥İndirim 65 inç tv -A101 9200TL Tekrar Stok 10500TL

Bergee

80+ Silver
içinde weboss işletim sistemi var mı belli değil yoksa eğer bir işe yaramaz
Ne alaka :D Ne bu webos takıntısı :D Ha android smart tv ha webos çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum arasında ayrıca android'de daha rahatsın webos kısıtlı bir işletim sistemi ne yazık ki. Televizyon fiyatına göre makul denilebilir.

Sealine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Doğukan
valla bende dayanamadım aldım 1 tane bakalım nasıl gelecek malum dolar kurunun artma ihtimali var tek şüphem kargo firması :)

SadeceSeyf

80+ Gold

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
mehmet ali oğuz
valla bende dayanamadım aldım 1 tane bakalım nasıl gelecek malum dolar kurunun artma ihtimali var tek şüphem kargo firması :)
Hayırlı olsun hangi firma borusan mı :)

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Ne alaka :D Ne bu webos takıntısı :D Ha android smart tv ha webos çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum arasında ayrıca android'de daha rahatsın webos kısıtlı bir işletim sistemi ne yazık ki. Televizyon fiyatına göre makul denilebilir.
dediğin lisans lı android olsaydı okay ama 65 inc ekranda 480p de netflix görüntü çok kötü duruyor.. ayrıca iptv kullanıcısıyım weboss o yönden çok işime yarıyor güzel stabil çalışan uygulamalar var.

Bergee

80+ Silver
dediğin lisans lı android olsaydı okay ama 65 inc ekranda 480p de netflix görüntü çok kötü duruyor.. ayrıca iptv kullanıcısıyım weboss o yönden çok işime yarıyor güzel stabil çalışan uygulamalar var.
Hocam android zaten :D Netflix'i ne yapsın adam inat tv kurar bakar dalgasına 4k'da seyreder 2k'da :D Ayrıca lisansı geçmekte kolay yapılabilir bir şey yani

BabaVoss7

80+ Silver
Gelince ilk görüşleri yazın lütfen fiyat devam ederse gömeriz

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar

Bergee

80+ Silver
Yani hocam sizin dediğiniz olay mantıksız sonuçta android olması bunun düzeltilemez anlamına gelmiyor. Android olması aksine her şeyi mümkün kılmayı sağlıyor. WebOS henüz gelişmekte olan bir sistem mağazasıda kısıtlı inat tv yoksa bende yokum valla :D

Sealine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Doğukan
Cihaz android, Netflix vb l3 lisans yani maks 480p oynatıyor deniliyor. Herşeye rağmen fiyat bedava ben de aldım birazdan kurulum olacak, paneli için yorumlar iyi. Android arayüz için yorumlar kötü. Mi box var bende, dolayısıyla çok ta onemsemedim. Deneyimlerimi aktariririm
hocam ürün geldi mi tecrübelerinizi paylaşırmısınız

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Axl Rose
Bende 75" 4K Webos bir LG ve 49" 4K Axen Android televizyon, ayrıca bir de mutfakta 42" Onvo FHD ve yine Android bir TV daha var.

İlk fırsatta Webos'lu LG'yi satıp Android'li bir televizyon almayı düşünüyorum. Evet LG'de Netflix lisanslı ancak onun dışında hiç bir avantajlı yanı yok Webos'un. Onda bile genelde Mi Box ile kullanıyorum.

Android'in özgürlüğü sayesinde Netflix üyeliğine de ihtiyaç duymuyorum. O kadar çok uygulama var ki, aklınıza gelen her şeye ulaşabiliyorsunuz.

Sealine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Doğukan
arkadaşlar tv geldi kurulumu az önce yapıldı wifiye bağladım youtube premium hesabıma giriş yaptım videıları 4k60fps hdr oynatıyor görüntü tatmin etti sorularınız varsa alabilirim..

Top Bottom