🔥İndirim 65 inç tv -A101 9200TL Tekrar Stok 10500TL

flyn

80+
Reaksiyon skoru
114
https://www.a101.com.tr/onvo-ov65351-65-ultra-hd-android-smart-led-tv/

Online satın alınabiliyor.

Fiyat uygun.

15-21 Haziranda tekrar stokta 10500tl.

1686401433253.png

Son düzenleme:
içinde weboss işletim sistemi var mı belli değil yoksa eğer bir işe yaramaz

Cihaz android, Netflix vb l3 lisans yani maks 480p oynatıyor deniliyor. Herşeye rağmen fiyat bedava ben de aldım birazdan kurulum olacak, paneli için yorumlar iyi. Android arayüz için yorumlar kötü. Mi box var bende, dolayısıyla çok ta onemsemedim. Deneyimlerimi aktariririm

mi stick al yoluna devam et kardeşim ne olacak :)
bu cihazlar sırf LG nin weboss işletim sistemi olduğu için tercih ediliyordu aynı fiyata lisans lı android tv alırım daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

webos mu daha iyi android mi
andiod lisans lı ise kafa kafaya yarışabilir aksi taktirde kesinlikle weboss

alıntı:inceleriz.com
OV65351 ekonomik üretim bir modeldir. Eğer değişmedi ise üzerinde 12 Cof'a sahip BOE marka IPS panel bulunmaktaydı. Android işletim sistemli olup wisdom-share smart arayüzünü kullanır.

Başta söylediğim gibi ekonomik üretim bir TV'dir. Yazılımı kısıtlıdır. Eğer Onvo markasından daha yüksek özellikli bir TV ister iseniz 65F950 model Google TV'ye bakmanız daha doğru olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lisanslı android değil. lisans sadece f700-f800 ve f900 serisinde var şimdilik

sony full array tv bekliyordum indirime bu tv alınır mı ne diyorsunuz dostlar salona alacağım

şahsen tv konusu hassas bir konu benim için daha fazla bütçe ayırılıp samsung ve lg tercih edilmeli kalite ve panel acayip fark ediyor.

Marka hangi markanın yan ürünü bu onvo pek bir şey göremedim ama LG nin değil mii webbos

Geri