Neler Yeni

6500 e yakın bütçem var Sistem önerisin de yardımcı olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Gta 5 - Cs Go- Farming Simülatör - Euro Truck Simülatör rahat oynayabileceğim sistem olmasını istiyorum arkadaşlar

syko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mus tafa
Bende bunu alıcam kesinlikle bunu al evrende daha iyisi yok

Psu ya kötü diyenler olacaktır itopyadakı en yuksek puana sahip psu aldıktan sonra yüksek puan verdıklerıne göre psu da herhangı bı sorun yok
yok 12 watt yerden 500 watt verdı yok o yok bu
Bu sistemden daha iyisi ben göremedim en azından

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Psu ya kötü diyenler olacaktır itopyadakı en yuksek puana sahip psu aldıktan sonra yüksek puan verdıklerıne göre psu da herhangı bı sorun yok
Güç kaynağı kötü.

syko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mus tafa

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dostum kötü felan değil itopyadaki en yüksek puana sahip psu o şu psu ya kötü deyip durmayın artık lütfen he ben itopyadaki puan dan dolayı demiyorum o psu gayet düzgün
Kanıtın var mı?

Bak benim var;

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemle oyunlar da kaç fps alırım hocam

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Sistem gayet güzel.
Psu koruma bakımdan az.
Ama bence bir süre kullanılır hazır sistem alınacaksa.
Daha sonra daha kaliteli bir güç kaynağına geçilebilir.
Psu yüzünden çöp,kötü,c4 gibi ifadeler kullananlarâ bakma.

syko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mus tafa
Sag ol hocam sizin kullanmış olduğunuz sistem nedir
2070 li sistem kullanıyorumda sattım şuan diz üstü kullanıyorum idareten şuan bır sıstemım yok onu almayı planlıyorum işte psu ya kötü diyenlere bakma çok iyi değil ancak havaya ucmaz sıstem aldıktan bi süre sonra daha iyi bir powersupply takman daha iyi olur

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal

Bu fiyata bu sistemden daha iyisini topmayamazsın birde bunun r5 3600 lüsü var 6800 liraya aynı şekilde o da iyi psu yu ya sonra değiştirirsin yada korumalı priz alırsın 100 liraya paşalar gibi kullanırsın. İnsanlar sadece yorum yapıyor yok o su kötü bu su kötü o zaman psu için rx 5600xt den vazgeçip 1660ti alalım çünkü aynı bütçeyle sadece onu toplayabiliyorsun. Biraz mantık gerekiyor birazcık mantık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
2070 li sistem kullanıyorumda sattım şuan diz üstü kullanıyorum idareten şuan bır sıstemım yok onu almayı planlıyorum işte psu ya kötü diyenlere bakma çok iyi değil ancak havaya ucmaz sıstem aldıktan bi süre sonra daha iyi bir powersupply takman daha iyi olur
Mesela hangi psu iyi gider sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemle arasında ne fark var

syko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mus tafa
Bu fiyata bu sistemden daha iyisini topmayamazsın birde bunun r5 3600 lüsü var 6800 liraya aynı şekilde o da iyi psu yu ya sonra değiştirirsin yada korumalı priz alırsın 100 liraya paşalar gibi kullanırsın. İnsanlar sadece yorum yapıyor yok o su kötü bu su kötü o zaman psu için rx 5600xt den vazgeçip 1660ti alalım çünkü aynı bütçeyle sadece onu toplayabiliyorsun. Biraz mantık gerekiyor birazcık mantık.
Çok haklısın ancak 10400f kesınlıkle r5 3600 den oyunlarda daha fazla fps verıyor yorumunda bu arada gayet mantıklı

Mesela hangi psu iyi gider sisteme

Bu sistemle arasında ne fark var
Birincisi takılan psu nun bır markası bıle yok o bakımdan kesınlıkle alınmaz kı var oldugunu var saysan bıle 5500 xt 1660 super e kıyasla guncel bır ekran kartı değil

Bu arada psu yu fsp den herhangı bır 650 vat 80+ lı bır psu takabılırsın fsp en iyi powersupply markalarından birisidir

Top Bottom