6500 TL dağ bisikleti önerisi

Lorfselo

80+
Reaksiyon skoru
62
önerileriniz nelerdir? şehir içinde de sürecem ?

Son düzenleme:
önerileriniz nelerdir? şehir içinde de sürecem ?
uzun zamandır profesyonel bisiklet sürüyorum üzerindeki grupset min altus olmalı biraz bütçeni yükseltebilirsin
kısaca anlatmak gerekirse
vitesin markası shimano olucak
min 3x9 27 vites olucak
bisikletin 2018 den yeni olmasına dikkat et depoda dururken paslanma vs sıkıntı oluyor
birde aldığında bakımları tam değilse istanbuldaysan 1-2 yer öneririm onlara götürüp 500 lira civarına bisikletini
sıfır kondisyona getirebilirsin

aşağıda senin boyuna göre alman gereken kadroyu ekledim
eğer büyük yada küçük kadro alırsan bu sana kas ağrısı ve yorgunluk olarak dönücektir.
şimdiden iyi sürüşler.

1690273874999.png

uzun zamandır profesyonel bisiklet sürüyorum üzerindeki grupset min altus olmalı biraz bütçeni yükseltebilirsin
kısaca anlatmak gerekirse
vitesin markası shimano olucak
min 3x9 27 vites olucak
bisikletin 2018 den yeni olmasına dikkat et depoda dururken paslanma vs sıkıntı oluyor
birde aldığında bakımları tam değilse istanbuldaysan 1-2 yer öneririm onlara götürüp 500 lira civarına bisikletini
sıfır kondisyona getirebilirsin

aşağıda senin boyuna göre alman gereken kadroyu ekledim
eğer büyük yada küçük kadro alırsan bu sana kas ağrısı ve yorgunluk olarak dönücektir.
şimdiden iyi sürüşler.

Alıntıyı görüntüle
6500 TL'ye bulamazsın artık adam akıllı dağ bisikleti sıfır hele Altus set imkansız.

6500 TL'ye bulamazsın artık adam akıllı dağ bisikleti sıfır hele Altus set imkansız.
mesajı okumuyorsun sanımrım 2018 den yeni olsun yazdım 0 değil

Bak burda acera var altustan daha iyi bir sistem 2020 model
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...por-bisiklet-kron-xc-450-mtb-1107150142/detay

Buda daha önce bir arkadaşım için yaptığım arama listesi burdan beğendiğin bir bisikletin sahibine yazabilirsin 2. el bisiklette çalıntı durumları
olabileceğinden fatura iste alıcağın kişinin tavırlarına vs mutlaka dikkat et şimdiden hayırlı olsun

https://www.sahibinden.com/dag-bisi...kleti&price_max=6000&address_city=77;34;59;41

mesajı okumuyorsun sanımrım 2018 den yeni olsun yazdım 0 değil
2018den yeni olsun demek 2. el olsun demek değil. Piyasada hala 2018 ve öncesinden kalma satılan SIFIR bisiklet mevcut.

Ben de ikinci el öneririm ama konu sahibi ikinci el olur dememiş. Bulunduğu yeri de belirtmemiş.

2018den yeni olsun demek 2. el olsun demek değil. Piyasada hala 2018 ve öncesinden kalma satılan SIFIR bisiklet mevcut.

Ben de ikinci el öneririm ama konu sahibi ikinci el olur dememiş. Bulunduğu yeri de belirtmemiş.
valla ben çözüm sunuyorum sen olmazı konusuyorsun varsa tavsiyen ilet de arkadaşın işi görülsün
yoksa boş yapmanın anlamı yok.

Geri