Neler Yeni

65000 e Laptop önerimisiniz

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Batuhan

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Hocam yazılım mühendisiyim, yazılım için 8 gb APU grafikli laptop bile fazla fazla iş görür. Yapay zeka tarafında çalışacaksan 3060+ grafik kartları 16+ gb ram işini görür. Siber güvenlik alanında çalışacaksan işlemcinin 8+ çekirdekli olması ve 16+ gb ram iş görür. Oyun oynamak için de 3070+ grafik kartına sahip her laptop işini görür ultra grafik ayarlarında oynamazsın olur biter. 65K bir laptop için çok fazla değil mi sizcede?

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılım mühendisiyim, yazılım için 8 gb APU grafikli laptop bile fazla fazla iş görür. Yapay zeka tarafında çalışacaksan 3060+ grafik kartları 16+ gb ram işini görür. Siber güvenlik alanında çalışacaksan işlemcinin 8+ çekirdekli olması ve 16+ gb ram iş görür. Oyun oynamak için de 3070+ grafik kartına sahip her laptop işini görür ultra grafik ayarlarında oynamazsın olur biter. 65K bir laptop için çok fazla değil mi sizcede?
Kral benim oynayacağım oyunlar rust, god of war vs vs böyle oyunlar olacak hem almışken tam alayım diye düşünüyorum en az 4 5 yıl "sorunsuz" götürsün diye çünkü ben aynı şekil aldığımda 4 yıl çok çilelerle götürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral birde yazılım için derken gelecekte istediğim şeyle alakalı söylemiştim telegram kullanıyorsanız verebilir misiniz bende yazılım mühendisliği ile alakalı bir sürü sorum var 12. Sınıf öğrencisiuim kafam çok karışık yapay zekayla alakalı insanların söylediklerinden ötürü

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Tuncay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular