Neler Yeni

6500TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Volkan
Game garajdan aldım
Valorantta en yüksek ayarlarda 160-180 arası alıyorum belki daha yüksek alırım ama 144hz monitörüm olduğu için gerek olmuyor
Cs:go'da aynı şekilde en yüksek ayarlarda 144fps'in altına hiç düşmüyor
Gta 5'de en yüksek ayarlarda fps sınırları kapalı şekildr 100fps civarı oynatıyor kesinlikle ani fps dropları olmuyor
Bannerlordda 500v500 tarzı savaşlarda uzak bir yerden savaş alanına baktığımda rahatça 70fps civarı veriyor ama çarpışma alanında fps'im 30'a kadar düşüyor ve aşırı drop oluyor ben şahsen 8gb ram olmasindan kaynaklandığını düşünüyorum yani 8gb ram bannerlorda yetmiyor minimum 16 olmalı bannerlord ve birçok hikayeli oyun için
Onun dışındaki gta 5 valo ve cs'ye 8gb ram yetiyor.
Teşekkür ederim. SSD'den memnunmusunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Game garajdan aldım
Valorantta en yüksek ayarlarda 160-180 arası alıyorum belki daha yüksek alırım ama 144hz monitörüm olduğu için gerek olmuyor
Cs:go'da aynı şekilde en yüksek ayarlarda 144fps'in altına hiç düşmüyor
Gta 5'de en yüksek ayarlarda fps sınırları kapalı şekildr 100fps civarı oynatıyor kesinlikle ani fps dropları olmuyor
Bannerlordda 500v500 tarzı savaşlarda uzak bir yerden savaş alanına baktığımda rahatça 70fps civarı veriyor ama çarpışma alanında fps'im 30'a kadar düşüyor ve aşırı drop oluyor ben şahsen 8gb ram olmasindan kaynaklandığını düşünüyorum yani 8gb ram bannerlorda yetmiyor minimum 16 olmalı bannerlord ve birçok hikayeli oyun için
Onun dışındaki gta 5 valo ve cs'ye 8gb ram yetiyor.
Kargo ile mi aldın yoksa kendin mi gidip aldın?

Son düzenleme:

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular