apex 3 blue değilkiBlue Switch Olursa iyi olur.
Apex 3 hepsiburadada 650tl ye geliyor onu mu almayılıyım?
rampage hydr r6ya bakın hocam benim çok hoşuma gidiyorişte o yüzden kararsızım
apex 3 kullanıyorum ikizim blue switch kullanıyor inan bana istemezsin blue bi süre sonr kafa ağrıtıyor apex 3 membran sesi hissiyatı ıp32 vardı galiba sertifika almanı öneririm apex 3 rgbsi falan zaten dicek şey yok apex 3 düşünmelisinişte o yüzden kararsızım
asla almayın hocam kronik sorunlu klavyeler ben olsa hydra r6 alır tek geçerdim 5senelik bir klavye ve şorun yaşayan 1/2 kişi gördüm benrampage den uzak kalmaya çalışıyorum ama güzel klavye peki ogre veya saber önerir misiniz?
hayır hocam düz membran klavyeye bu parala çok saçmaapex 3 kullanıyorum ikizim blue switch kullanıyor inan bana istemezsin blue bi süre sonr kafa ağrıtıyor apex 3 membran sesi hissiyatı ıp32 vardı galiba sertifika almanı öneririm apex 3 rgbsi falan zaten dicek şey yok apex 3 düşünmelisin
malzeme kalitesi ıp 32 sertifikası rgb kalitesi dostum sadece switch içinmi para veriyorsunasla almayın hocam kronik sorunlu klavyeler ben olsa hydra r6 alır tek geçerdim 5senelik bir klavye ve şorun yaşayan 1/2 kişi gördüm ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır hocam düz membran klavyeye bu parala çok saçma
hocam ıp32 hiçbir işe yaramazki en az ıpx5 olması lazım su koruması içinmalzeme kalitesi ıp 32 sertifikası rgb kalitesi dostum sadece switch içinmi para veriyorsun
kanka sana sadece şunu diyorum apex 3te o membran sesine ne fazla ne az o pıt pıt pıt sesine tahrik oluyorum almanı öneriririmrampage den uzak kalmaya çalışıyorum ama güzel klavye peki ogre veya saber önerir misiniz?