- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi 3060ti 8gbModellerinde yaz fiyatida
Hepsi 3060ti 8gbModellerinde yaz fiyatida
Yok Asus dual MSI ventus gigabyte eagle böyle oluyor ya onu kast ettimHepsi 3060ti 8gb
Maalesef onu bilmiyorumYok Asus dual MSI ventus gigabyte eagle böyle oluyor ya onu kast ettim
O zaman genel olarak asusun ürünleri daha serin çalışıyor tabi model önemliMaalesef onu bilmiyorum
büyük ihtimalle sertifikasız düz 80 plus marka olarakta genel olarak msi dan uzak durmanı öneririm gigabye f/p olarak en iyi markadır yazılım driver parça kalitesi olarakta iyidir ama her model aynı değildir model yazarsan daha iyi bir cevap yazarızŞu an mağazadan bakıyorum ama yazılmamış ne olduğu. Sanırım aldığımda öğrenicempeki sizce ekran kartı hangi marka daha iyidir? Msi, gigabyte ve asus var.
Tekrardan merhaba. Araştırdım sordum, ekran kartının modelleri:O zaman genel olarak asusun ürünleri daha serin çalışıyor tabi model önemli
Tekrardan merhaba. Araştırdım sordum, ekran kartının modelleri:büyük ihtimalle sertifikasız düz 80 plus marka olarakta genel olarak msi dan uzak durmanı öneririm gigabye f/p olarak en iyi markadır yazılım driver parça kalitesi olarakta iyidir ama her model aynı değildir model yazarsan daha iyi bir cevap yazarız