650W psu önerisi

Dostum o zaman bu ikisinden birini al, ömrün boyunca kullan.
reis çok sag ol ya sorun yaşamam inşallah COOLER MASTER MWE 750W 80+ Bronze Aktif PFC modeli alacam galiba ekran kartı da 5700xt nitro düşünüyorum besleme konusunda çook rahat besler

reis çok sag ol ya sorun yaşamam inşallah COOLER MASTER MWE 750W 80+ Bronze Aktif PFC modeli alacam galiba ekran kartı da 5700xt nitro düşünüyorum besleme konusunda çook rahat besler
Çok güzel PSU. Bronze olanında cızırtı falan yok diye biliyorum, Gold olanında da yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Tercih edilebilecek bir PSU hocam.

Hayır, ikisi arasında bir kıyas yapmadım ama attığınız ürünün girişin de giriş seviyesi olduğunu söylüyorum.
tamam işte ikiside giriş ama benim attığım 12V : 612Watt ve %87 verimlilik veriyor o açıdan diyordum sharkoon'dan iyi diye bide benim attığımın ızgaraları iyi fan otomatik ayarlanıyor (y) :)

fiyat konusunda bir sınırım yok ama gidipte 1000 TL lik PSU önermeyin lütfen. Şöyle güzel fiyat performans bir PSU. Tabi ki kulandığınız veya iyi bir PSU bilginiz varsa ona göre konu hakında yorum yapmanız bana daha da yardımcı olmanızı sağlar şimdiden dogru bilgi verecek olanlara teşekkürler iyi günler
Powerboost al patlarken arkana bakma

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,276
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral