650W psu önerisi

tuna bey

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
fiyat konusunda bir sınırım yok ama gidipte 1000 tl lik psu önermeyin lütfen. Şöyle güzel fiyat performans bir psu. Tabi ki kulandığınız veya iyi bir psu bilginiz varsa ona göre konu hakında yorum yapmanız bana daha da yardımcı olmanızı sağlar şimdiden dogru bilgi verecek olanlara teşekkürler iyi günler

MWE White 650 önerebilirim, kendim de kullanıyorum bir sorunu yok. 12 V'dan 648 Watt verebiliyor ve 2 adet 8 pin CPU ek güç kablosu var, yani ileride 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç girişi olan bir anakart aldığında hepsini doldurabilirsin. Fan ses sorunu ve cızırtı sorunu yaşayan gördüm ama ürün değişimi talep ederseniz sorun olacağını pek düşünmüyorum.

MWE White 650 önerebilirim, kendim de kullanıyorum bir sorunu yok. 12 V'dan 648 Watt verebiliyor ve 2 adet 8 pin CPU ek güç kablosu var, yani ileride 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç girişi olan bir anakart aldığında hepsini doldurabilirsin. Fan ses sorunu ve cızırtı sorunu yaşayan gördüm ama ürün değişimi talep ederseniz sorun olacağını pek düşünmüyorum.
bilgilendirmen için çok sağ ol ama sorun yaşamak istemem ses ve cızırtılarla ürün degiştirmesi zaten işkence oluyor ki hele bu süreçte daha kötü olur o sebeple başka bir psu tercih edeceğim ve white serisi başlangıç serisi olarak geçtigini duyuncada bir uzak duruyorum açıkçası

bilgilendirmen için çok sağ ol ama sorun yaşamak istemem ses ve cızırtılarla ürün degiştirmesi zaten işkence oluyor ki hele bu süreçte daha kötü olur o sebeple başka bir PSU tercih edeceğim ve white serisi başlangıç serisi olarak geçtigini duyuncada bir uzak duruyorum açıkçası
Başlangıç serisi? B+ tier olarak geçiyor o PSU dostum, herkes yaşayacak diye bir şey yok o sorunu. Ses ve cızırtı sorununu da aynı anda yaşaman biraz zor gibime geliyor. Onun gibi PSU şu an nadir, bütçe arttırmadan daha iyisini alamazsın.

Başlangıç serisi? B+ tier olarak geçiyor o PSU dostum, herkes yaşayacak diye bir şey yok o sorunu. Ses ve cızırtı sorununu da aynı anda yaşaman biraz zor gibime geliyor. Onun gibi PSU şu an nadir, bütçe arttırmadan daha iyisini alamazsın.
ben duyduğumu söyledim ama riske girmek ne kadar mantıklı orası tartışılır değiştirme işleri ile ugraşmak içimden gelimiyor açıkçası bilgisiz bir insan degilim ama emin olmak zorundayım kesin sorun çıkarır demiyorum veya hiç bir psu sorun çıkarmaz da demiyorum ama ben işimi garantiye almam gerek yinede sağ olasın bilgilerin için 👍🏻
Post automatically merged:

n
Sharkoon V2 bakabilirsin, uygun fiyatlı.
istedigim ayarda bir psu degil mağlesef
Post automatically merged:

https://www.teknobiyotik.com/donani...edli-guc-kaynagi-hp-ep-650s.html#!prettyPhoto bu psu nasıl sence aklımda bu model varda bununla ilgili düşüncen nedir

Son düzenleme:
fsp hydro 700 önerecektim ama 650₺ üzerine çıkmış fiyatı, corsair vs650 düşünülebilir. ben fsp hyper 600w kullanıyorum aşırı memnunum

fsp hydro 700 önerecektim ama 650₺ üzerine çıkmış fiyatı, corsair vs650 düşünülebilir. ben fsp hyper 600w kullanıyorum aşırı memnunum
corsair vs650 2018 serisi haricinde sorunlar oldugunu söylüyorlar ki 2018 versiyonu da ne kadar iyi olur bilemem aslında düşüne bilinir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,962
Üyeler
190,841
Son üye
Diffen
Geri