Neler Yeni

659 TL ye Logitech G F310 Kablolu alınır mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
659
Merhabalar. Pc için bir gamepad arayışındayım. Çok bir beklentim yok gamepad üzerinden bana sorun çıkartmasın yeterli. Bu fiyatta veyahut daha üstüne koyup çok daha başarılı ürünler var mı yoksa alınır mı?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
en azından kablosuzunu alırsan daha iyi olur ben kablolu gamepad alınca çabuk bozuluyor kablosu eziliyor

Efes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Efe Sevinç
bende var kablolu olması daha avantajlı kablosuz arkadaşlarımda var onlar bazen sorun yaşayabiliyor bende hiç bir problem olmadı tercih edebilirsiniz

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende var kablolu olması daha avantajlı kablosuz arkadaşlarımda var onlar bazen sorun yaşayabiliyor bende hiç bir problem olmadı tercih edebilirsiniz
Çok sert diyenler var ve fifa tarzı oyunlarda terleme ve bundan kaynaklı zevkten ötürü sorun yaşayanlar varmış siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı?

Efes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Efe Sevinç
Çok sert diyenler var ve fifa tarzı oyunlarda terleme ve bundan kaynaklı zevkten ötürü sorun yaşayanlar varmış siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı?
4 aydır aktif olarak bende fifa24 de kullanıyorum o tarz bir problemim olmadı sadece görüntüsü çirkin :))

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mustafa Ödemiş
2 yıldır kullanıyorum aktif olarak. Fifada 300 küsür saatim , rdr 80 ve gow oyununu bu gamepadle bitirdim. Kol gayet güzel . Kablolu olması benim icin sorun olmadı cünkü katlarken vs dikkat ediyorum. Uzakta oynama ihtiyacı duymadıgımdan kablo uzunluguyla alakalı sorunum da olmadı hiç bu zamana kadar.
Ama demek istersem sadece titreşim olmadıgı icin ama ile baslardım cümleme. Titreşimi olmasını bir süre sonra aradım açıkçası. Fakat oynayıs keyfimi baltalamadı bu durum

Aurelia

80+ Bronze
Sağlam kol. Elden Ring + Sekiro + Black Myth Wukong falan oynadım sağlamlık testini çok kez test ettim.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Merhabalar. Pc için bir gamepad arayışındayım. Çok bir beklentim yok gamepad üzerinden bana sorun çıkartmasın yeterli. Bu fiyatta veyahut daha üstüne koyup çok daha başarılı ürünler var mı yoksa alınır mı?
param guvendeyle 2. el f710u 300tl civari bulursun. o daha mantikli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom