Logitech G F310 alınır mı? yoksa muadili önerbileceğiniz başka bir kol var mı?

kullanıyorum beğeniyorum güzel kaliteli uzun ömürlü ama kablosuz ve titreşimli isterseniz eğer logitech f710 öneririm aynısının kablosuz ve titreşim motorlu versiyonu

kullanıyorum beğeniyorum güzel kaliteli uzun ömürlü ama kablosuz ve titreşimli isterseniz eğer logitech f710 öneririm aynısının kablosuz ve titreşim motorlu versiyonu
titreşim ve kablosuz olmasına çok gerek yok da benim için gecikme çok önemli gecikme problemi var mı?

titreşim ve kablosuz olmasına çok gerek yok da benim için gecikme çok önemli gecikme problemi var mı?
hocam bilgim yok fakat gecikme vs yok diye biliyorum bilen kullanan varsa daha iyi olur

hocam bende orjinal ps3 kolu var kasaya bağlayıp sorunsuz kullanıyorum yeni bi kol almayı düşünüyorum sizce bu kola geçsem çok bi şey fark eder mi?

hocam bende orjinal ps3 kolu var kasaya bağlayıp sorunsuz kullanıyorum yeni bi kol almayı düşünüyorum sizce bu kola geçsem çok bi şey fark eder mi?
hocam tip olarak kullanım olarak fark yok zaten tek eksik bunda titreşim motoru yok başka bir fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve izlediğim videolarda vs uzun ömürlü kullanım sunuyor

hocam tip olarak kullanım olarak fark yok zaten tek eksik bunda titreşim motoru yok başka bir fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve izlediğim videolarda vs uzun ömürlü kullanım sunuyor
anladım hocam o zaman geçmeye gerek yok çünkü bendeki kolda 2008 den beri hiç bozulmadı

Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri