65inç OLED Televizyon Öneri

XeonLess

80+
Reaksiyon skoru
1
60-70k civarıyla başlayan bu tv seçme serüvenime şu anda 116k'lara çıkmış bulunmaktayım. Yeni evleniyoruz o yüzden tek seferde ve güzel bir tv almak istiyorum. İkimiz de çalıştığımız için sadece akşamları birkaç saat bir şeyler izlemek için tv alıyoruz.
LG OLED65C6ELB modeline bakarken daha ucuz fiyata lg'nin sitesinde C6E olarak 105.000'TL'ye buldum. Baktığımda özellik olarak bir fark bulamadım ve internette de c6e/c6 hakkında bilgi bulamadım.
Normalde en son https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...irli-kumanda-webos25-oled-evo-tv-1254598.html mediamarkt'tan ses sistemiyle beraber 116.000tlye almayı planlıyordum ancak eğer C6E ile aynıysa lg'nin sitesinden 105.000tlye onu alabilirim. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
65 inç, sanırım OLED olacak şekilde tv bakıyorum.

1787869586476.webp

60-70k civarıyla başlayan bu tv seçme serüvenime şu anda 116k'lara çıkmış bulunmaktayım. Yeni evleniyoruz o yüzden tek seferde ve güzel bir tv almak istiyorum. İkimiz de çalıştığımız için sadece akşamları birkaç saat bir şeyler izlemek için tv alıyoruz.
LG OLED65C6ELB modeline bakarken daha ucuz fiyata lg'nin sitesinde C6E olarak 105.000'TL'ye buldum. Baktığımda özellik olarak bir fark bulamadım ve internette de c6e/c6 hakkında bilgi bulamadım.
Normalde en son https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...irli-kumanda-webos25-oled-evo-tv-1254598.html mediamarkt'tan ses sistemiyle beraber 116.000tlye almayı planlıyordum ancak eğer C6E ile aynıysa lg'nin sitesinden 105.000tlye onu alabilirim. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi bir seçim olmuş hocam alabilirsiniz

Alıntıyı görüntüle
Hocam YouTube da Tcl c8L ile Lg c6 Oledin 3 tane karşılaştırma videosu var bi bakin derim.
Parlaklıkta,canli renklerde, görüntüdeki ayrıntılarda, renk kalitesinde, seste, özelliklerde c8L ,Lg c6 oledin içinden geçmiş bi bakin derim.
8cL ayrica ekran yanığı sorunu yok, daha uzun ömürlü, günlük kullanıma daha uygun, güneş alan odalar için daha uygun ve daha özellikli.
Bakarız, araştırırsiniz hocam.
65c8L de 103 k kara satılıyor, 75c8L de 124 k lara satılıyordu vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde.

sırf sound bar var diye LG Almam şahsen .

daha güzel bir tercih olur .

Ses sistemi için seçmedim, aynı fiyata ses sistemi dahil vardı o yüzden bu bağlantıyı paylaşmıştım.

Samsung'un bu modeli LG'nin C6 sından ne gidi farkları var biliyor musunuz?

Ses sistemi için seçmedim, aynı fiyata ses sistemi dahil vardı o yüzden bu bağlantıyı paylaşmıştım.

Samsung'un bu modeli LG'nin C6 sından ne gidi farkları var biliyor musunuz?
Ekran olarak çok yakınlar ama yazılım konusunda şahsen samsung önde .

Geri