hocam coil whine ekran kartı yüzde yüz olunca başlıyor(şahsi deneyimim) fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz.6700 xt internetten baktığımda core clock değeri 2321 mhz gözüküyor msi afterburner'da 2634 mhz yazıyor otomatik gelen ayarın böyle olması normal mi? Ayrıca bunu azaltırsam coil whine sesi azalır mı?
Alıntıyı görüntüle
arkadaş coil whine azaltır mı diye sormuş.fabrika çıkışı oc dur hocam bendede 2569 overclock suz versiyon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sanırım konuyu karıştırdınız ?
ha yok uyku başa vurdu coil whine varmış uv baya kesiyor ancak doğru ayarı bulmak zor siz en iyisi video ya çekip paylaşırsanız iyi olur bi yüksek fps bide yüksek tdp de video çekin bide furmark space basın.arkadaş coil whine azaltır mı diye sormuş.
Kasa full mesh olduğuna %80'den sonra duyuluyor.hocam coil whine ekran kartı yüzde yüz olunca başlıyor(şahsi deneyimim) fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz.
Fps sabitleyerek coil whine kabul edilebilecek bir seviyeye düşüyor. Ama kartım OC değil 2634 mhz gösteriyor fazla değil mi.fabrika çıkışı oc dur hocam bendede 2569 overclock suz versiyon
ha yok uyku başa vurdu coil whine varmış uv baya kesiyor ancak doğru ayarı bulmak zor siz en iyisi video ya çekip paylaşırsanız iyi olur bi yüksek fps bide yüksek tdp de video çekin bide furmark space basın.
hocam benimki de oc değil değerler yukarıda normal isterseniz uğraşın ben uğraşıyorum isterlerse değişim kabul etmesinler onun dışında ekran kartı fps limitleyerek geçebilirsiniz ancak tdp arttıkca genede artar hangi oyunlarda veya testlerde denediniz?Kasa full mesh olduğuna %80'den sonra duyuluyor.
Fps sabitleyerek coil whine kabul edilebilecek bir seviyeye düşüyor. Ama kartım OC değil 2634 mhz gösteriyor fazla değil mi.
değişimle uğraşsam kabul edeceklerini sanmıyorum oldu ki ettiler yeni kartta da olma ihtimali var. ETS2'de kartı zorlama fırsatım oldu sadece, fps sabitleyince makul seviyeye düşüyor ama RDR2 de ne olur bilmiyorumhocam benimki de oc değil değerler yukarıda normal isterseniz uğraşın ben uğraşıyorum isterlerse değişim kabul etmesinler onun dışında ekran kartı fps limitleyerek geçebilirsiniz ancak tdp arttıkca genede artar hangi oyunlarda veya testlerde denediniz?
Furmark testinde oyundaki kadar ses çıkmıyor. menüde 1000fps alınca gelen seside farkettim kart tam yükteyken olanıda. Bakalım yarın bir gaming geni arayacağım ne diyecekler.hocam öyle demeyin yüksek fps ten çıkan ayrı birde yüksek tdp de çıkan var furmark ve ets2 birleştirin özelden yazabilirsiniz iade süreci boyunca.