Neler Yeni

6700 XT Core clock değeri normal mi?

tolgab3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga
6700 xt internetten baktığımda core clock değeri 2321 mhz gözüküyor msi afterburner'da 2634 mhz yazıyor otomatik gelen ayarın böyle olması normal mi? Ayrıca bunu azaltırsam coil whine sesi azalır mı?
Adsız.png

arturo

80+ Silver
6700 xt internetten baktığımda core clock değeri 2321 mhz gözüküyor msi afterburner'da 2634 mhz yazıyor otomatik gelen ayarın böyle olması normal mi? Ayrıca bunu azaltırsam coil whine sesi azalır mı?
Alıntıyı görüntüle
hocam coil whine ekran kartı yüzde yüz olunca başlıyor(şahsi deneyimim) fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
fabrika çıkışı oc dur hocam bendede 2569 overclock suz versiyon

ha yok uyku başa vurdu coil whine varmış uv baya kesiyor ancak doğru ayarı bulmak zor siz en iyisi video ya çekip paylaşırsanız iyi olur bi yüksek fps bide yüksek tdp de video çekin bide furmark space basın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
arkadaş coil whine azaltır mı diye sormuş.
ha yok uyku başa vurdu coil whine varmış uv baya kesiyor ancak doğru ayarı bulmak zor siz en iyisi video ya çekip paylaşırsanız iyi olur bi yüksek fps bide yüksek tdp de video çekin bide furmark space basın.

arkadaşın cevaba gelince evet azaltır ancak doğru değerleri bulmak cok zor test edip videosunu buraya atsın ne kadar ses çıkıyor görelim.

tolgab3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam coil whine ekran kartı yüzde yüz olunca başlıyor(şahsi deneyimim) fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz.
Kasa full mesh olduğuna %80'den sonra duyuluyor.
fabrika çıkışı oc dur hocam bendede 2569 overclock suz versiyon

Fps sabitleyerek coil whine kabul edilebilecek bir seviyeye düşüyor. Ama kartım OC değil 2634 mhz gösteriyor fazla değil mi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
Kasa full mesh olduğuna %80'den sonra duyuluyor.

Fps sabitleyerek coil whine kabul edilebilecek bir seviyeye düşüyor. Ama kartım OC değil 2634 mhz gösteriyor fazla değil mi.
hocam benimki de oc değil değerler yukarıda normal isterseniz uğraşın ben uğraşıyorum isterlerse değişim kabul etmesinler :) onun dışında ekran kartı fps limitleyerek geçebilirsiniz ancak tdp arttıkca genede artar hangi oyunlarda veya testlerde denediniz?

tolgab3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam benimki de oc değil değerler yukarıda normal isterseniz uğraşın ben uğraşıyorum isterlerse değişim kabul etmesinler :) onun dışında ekran kartı fps limitleyerek geçebilirsiniz ancak tdp arttıkca genede artar hangi oyunlarda veya testlerde denediniz?
değişimle uğraşsam kabul edeceklerini sanmıyorum oldu ki ettiler yeni kartta da olma ihtimali var. ETS2'de kartı zorlama fırsatım oldu sadece, fps sabitleyince makul seviyeye düşüyor ama RDR2 de ne olur bilmiyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam öyle demeyin yüksek fps ten çıkan ayrı birde yüksek tdp de çıkan var furmark ve ets2 birleştirin özelden yazabilirsiniz iade süreci boyunca.

tolgab3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga
hocam öyle demeyin yüksek fps ten çıkan ayrı birde yüksek tdp de çıkan var furmark ve ets2 birleştirin özelden yazabilirsiniz iade süreci boyunca.
Furmark testinde oyundaki kadar ses çıkmıyor. menüde 1000fps alınca gelen seside farkettim kart tam yükteyken olanıda. Bakalım yarın bir gaming geni arayacağım ne diyecekler.

Top Bottom