Neler Yeni

6700 XT'li sistemde ekran gidip gelme sorunu

MEGRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Gürbüz
Sorun başlıktaki gibi. Eski kartım 1060 3GB idi ve 6700 XT ye geçiş yaptım. Ekranda gidip gelme sorunları yaşamaya başladım fakat oyunlarda hiçbir sıkıntı yaratmıyordu. İşletim sistemi 3 yıldır güncellenip hiç temiz kurulum yapışmamıştı, yeni format attım her şey eksiksiz ve sorunsuz yüklendi fakat sorun hala devam ediyor. İlk olarak Apex Legends oyununu yükledim ve formattan sonra sanal bellek kullanımını kapattım. Apex Legends çökmeye başladı, ardından açtım sorun devam ediyordu. Yaklaşık 3 gündür GPU VRAM testleri, RAM testleri yaptım ama sorunu bulamadım. Ekstra olarak başlat menüsü simgeleri yan yana değil bazen üst üste binmeye başladı.

2.png

1.png

Prowga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Ermiş
ürünü sıfır mı aldınız, ikinci el ise güvenilir midir? ayıplı ürün olma ihtimali var.

MEGRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünü sıfır mı aldınız, ikinci el ise güvenilir midir? ayıplı ürün olma ihtimali var.
Ürün ikinci el. Oyundaki sorunu hallettim fakat ekranda hala gidip gelmeler var ve neden dolayı yapıyor çözemedim. Her zaman olmuyor arada bir ya da herhangi bir uygulamada sürekli yapıyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Sorun başlıktaki gibi. Eski kartım 1060 3GB idi ve 6700 XT ye geçiş yaptım. Ekranda gidip gelme sorunları yaşamaya başladım fakat oyunlarda hiçbir sıkıntı yaratmıyordu. İşletim sistemi 3 yıldır güncellenip hiç temiz kurulum yapışmamıştı, yeni format attım her şey eksiksiz ve sorunsuz yüklendi fakat sorun hala devam ediyor. İlk olarak Apex Legends oyununu yükledim ve formattan sonra sanal bellek kullanımını kapattım. Apex Legends çökmeye başladı, ardından açtım sorun devam ediyordu. Yaklaşık 3 gündür GPU VRAM testleri, RAM testleri yaptım ama sorunu bulamadım. Ekstra olarak başlat menüsü simgeleri yan yana değil bazen üst üste binmeye başladı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Garantisi varsa gönderin yoksa da gönderinc en azından sıkıntısı belli olur

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Peki nasıl yapacağım. Daha önceden garantiye ürün göndermedim ve ürünün sadece kutu + ürün mevcut. Fatura olmadan bu işlemi nasıl yaparım.
Garanti kağıdı yokmu üstünde yazar indeks mi arena mi falan diye

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Hacı
DDU ile driveri silin
AMD sitesinden sürüm 22.5.1 i indirip kurunuz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Dediğinizi yaptım maalesef değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASUS TUF 6700XT OC 12GB
Kart uetunde veya kutu üstündeki seri no yu atarmisin foto şeklinde ürün Penta garantili sanırım

Top Bottom