6700tl pc siparişi

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar uzun süredir pc toplamaya çalışıyordum.Teknik kısımlardan çok anlamadığım için tavsiye üzerine aşağıdaki sistemin siparişini verdim.Sizce parçalar arasında bir uyumsuzluk vs. olur mu ?

Screenshot_20200518-230728_Gallery.webp

Bu fiyata 2060 sistem toplanabilirdi onun dışında güzel sistem hayırlı olsun

Bu fiyata 2060 sistem toplanabilirdi onun dışında güzel sistem hayırlı olsun

Evet ekran kartları arasında ortalama 10-15 arası fps farkı olduğunu gördüm.Çok büyük bir sorun değil benim için.Uyumsuzluk olmasın kâfi.Tesekkürler görüşün için.

bi tek banamı gereksiz pahalı geldi bence kötü olmuş
Post automatically merged:

gerçekten kötü 10-15 fps önemli değil ne demek aynı fiyata daha iyisini alabilecekken ben olsam iptal ederim

Evet ekran kartları arasında ortalama 10-15 arası fps farkı olduğunu gördüm.Çok büyük bir sorun değil benim için.Uyumsuzluk olmasın kâfi.Tesekkürler görüşün için.
Dostum gereksiz pahalı keşke almadan önce bir konu açmış olsaydın.

aldığın sistemde iyi de aynı fiyata daha iyileri var fiyat performans olarak altta kalmış yani 6700 çok daha iyi sistem alabilirdin dostum keşke önceden başlık açsaydın

İnce hesaptq bu fiyat skalasında hazır sistem öneriniz var mı ? En kötü değişiklik yaptırırım şu süreçte yarın gönderecek halleri yok.Kolaylık sağlarlar diye ümit ediyorum.

Teknik kısımlardan çok anlamadığım için tavsiye üzerine aşağıdaki sistemin siparişini verdim.
Zaten en büyük uyumsuzluk bu cümlende.
Umarım sisteminden memnun kalırsın ve sorunsuz kullanırsın, hayırlı olsun.

İnce hesaptq bu fiyat skalasında hazır sistem öneriniz var mı ? En kötü değişiklik yaptırırım şu süreçte yarın gönderecek halleri yok.Kolaylık sağlarlar diye ümit ediyorum.
el capitan ssdiyi
James Donkey JD480 480GB SSD Disk

ile değiştir
psu
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Power Supply
ile değiştir dostum kasanın biraz hava sirkülasyonu kötü ama çok iyi bu sistem şuan

Zaten en büyük uyumsuzluk bu cümlende.
Umarım sisteminden memnun kalırsın ve sorunsuz kullanırsın, hayırlı olsun.
sistemin linki dediğim değişikleri yaparak alabilirsin

el capitan ssdiyi
James Donkey JD480 480GB SSD Disk

ile değiştir
PSU
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Power Supply
ile değiştir dostum kasanın biraz hava sirkülasyonu kötü ama çok iyi bu sistem şuan

sistemin linki dediğim değişikleri yaparak alabilirsin
Adama James Donkey ssd öneriyorsun ?

Ayrıca psu kalsın kasa kötü

Geri