Spectre_zz
80+ Bronze
kronik bir sorunu var mıdır alınır mı 2. el sizce yoksa nvidia mı alınmalı bi el atın krallar
fiyat kaç
genellikle 8 8.5 arasılar asus olmayanlar, bi tane 9.5 a garantili asus var sanıırm da adam cevap yazmıyor aktif değil sanırımİkinci elde neredeyse her zaman AMD kartlar çok daha avantajlı oluyor. Fiyatı ne kadar?
7-7.5 tan fazla verilmez. Garantiye / mininge çok takılmayıngenellikle 8 8.5 arasılar asus olmayanlar, bi tane 9.5 a garantili asus var sanıırm da adam cevap yazmıyor aktif değil sanırım
değerlerin ne kadar olması gerekiyor onları bilmiyorum bi yazar mısınız7-7.5 tan fazla verilmez. Garantiye / mininge çok takılmayın
Sıcaklıklar, fan hızı, güç tüketimi olması gerektiği gibiyse alınır her türlü
7K ya F/P ürünü 6700xt
9-10k lara çıkarsanız 6800-6800xt bulunur
Sıcaklık ve fan değeri modelden modele değişiyor. 2 fanlı mı 3 fanlı mı farkederdeğerlerin ne kadar olması gerekiyor onları bilmiyorum bi yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
6800 bakayım o zaman
kanka allahıma link atmaya korkuyorum 3070 alacaktim normalde sabahtan bu saate kadar 3 tane ilan satıldı linkini attigim allahıma atmam dahaSıcaklık ve fan değeri modelden modele değişiyor. 2 fanlı mı 3 fanlı mı farkeder
Almak istediğiniz kartın testlerinin fotoğrafıyla yeni konu açarsanız veya buraya atarsanız yorum yapılır
Linke gerek yok. Furmark, timespy gibi testleri varsa onları atarsınkanka allahıma link atmaya korkuyorum 3070 alacaktim normalde sabahtan bu saate kadar 3 tane ilan satıldı linkini attigim allahıma atmam daha
video şeklinde attı da pek okunmuyodu furmarkta 2. dakikada 63 derecedeydi şimdi 15 dk yapıp fotolamasını istedimLinke gerek yok. Furmark, timespy gibi testleri varsa onları atarsın
Kaç watt tükettiği, fanların % kaç çalıştığı, testin hangi çözünürlükte yapıldığı , aldığı fps ve hot spot sıcaklığına bakmak lazımvideo şeklinde attı da pek okunmuyodu furmarkta 2. dakikada 63 derecedeydi şimdi 15 dk yapıp fotolamasını istedim
kanka kaç lçözünürlükte yapsın yazar mısın hemen yazimKaç watt tükettiği, fanların % kaç çalıştığı, testin hangi çözünürlükte yapıldığı , aldığı fps ve hot spot sıcaklığına bakmak lazım
1080P de yapsın 10-15 dk sürsün testfan speed de 2000 rpm gozukuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka kaç lçözünürlükte yapsın yazar mısın hemen yazim