Neler Yeni

İkinci El Amd Ekran Kartı Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Boran Sarıbaş
Kut Fatura Garantisine dikkat ederim fakat amd ekran kartlarında hata oluyormuş bu nedenlede kullanıcılar satmaya karar veriyormuş sizce ikinci el amd ekran karti alınır mı yoksa NVidiamı alınır?
daha 1 ay önce rx6600 aldım bir sorunla karşılaşmadım sadece alırken testlere sok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben mesela kartımı satmayı dusunuyorum... miningden sonra aldım hata da yok sence ?
reis 6900xt ile 5 5600 darboğaz yapmıyormu

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam bütçenize göre zorlarsanız belki pazarlıkla Rx 6800 bulabilirsiniz 9000’e ilanlar vardı.

Bulamazsanız bence en iyi seçenek o bütçede 6700xt.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Oğuzhan
Hocam bütçenize göre zorlarsanız belki pazarlıkla Rx 6800 bulabilirsiniz 9000’e ilanlar vardı.

Bulamazsanız bence en iyi seçenek o bütçede 6700xt.
Bencede hocam ucuza RX 6700 alırsam onu alırım paramda cebimde kalmış olur

1905

80+ Silver
Pazarlıkla 3070ti çıkar bu fiyata

7000 serisinde çözüldü 6000 serisinde çözülen %95 falan değil 5000 serisinden 6000 serisine geçerken maksimum %50 çözüldü. 6000den 7000e geçişte de %85 küsür olarak çözüldü ama halen problem var. Redditte forumlarda açılan konu sayısı ve satılan kart sayısını oranlayınca bu ortaya çıkıyor. Size çıkmamış olabilir ama sırf çevremden sorun yaşayan 8 kişi sayabilirim forumda gördüklerimi saymıyorum bile
kullanan kişiler sorun yaşamadım diyip paylaşacak değil sonuçta sadece sorun yaşayanları görüp bir sürü sorun yaşayan gördüm demek çok komik olur. çok satan ve oldukça tutan bir ekran kartından bahsediyorsunuz ne kadar pazar payına sahip olduğunu düşünün sorunların olması gayet normal ve %50 falan da asla değil kullanmasam haklısın diyeceğim. eskiden çok görürdüm wattman sorunu yaşayanları ama son zamanda çok azaldı bunun sebebi de insanların 500 ve 5000 serisini kullanmasının azalmasından kaynaklanıyor. ayrıca wattman sadece ekran kartından dolayı olan bi durum da değil diğer parçalarla da alakalı bir durum. bu kadar titiz olacaksa arkadaş nvidia alsın beni alakadar etmez isteyen istediğini kullansın ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Oğuzhan
kullanan kişiler sorun yaşamadım diyip paylaşacak değil sonuçta sadece sorun yaşayanları görüp bir sürü sorun yaşayan gördüm demek çok komik olur. çok satan ve oldukça tutan bir ekran kartından bahsediyorsunuz ne kadar pazar payına sahip olduğunu düşünün sorunların olması gayet normal ve %50 falan da asla değil kullanmasam haklısın diyeceğim. eskiden çok görürdüm wattman sorunu yaşayanları ama son zamanda çok azaldı bunun sebebi de insanların 500 ve 5000 serisini kullanmasının azalmasından kaynaklanıyor. ayrıca wattman sadece ekran kartından dolayı olan bi durum da değil diğer parçalarla da alakalı bir durum. bu kadar titiz olacaksa arkadaş nvidia alsın beni alakadar etmez isteyen istediğini kullansın ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.
Amd alıcam sanırım hocam sorun çıkarsada konu açarım yardım edersiniz zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Yunus Şahin
ikinci el de nvidia daha avantajlı olabiliyor

Satarken evet, alırken hayır. Konudaki arkadaş gibi çok düşünen olduğu için AMD talebi çok değil ve fiyatlar Nvidia'ya göre daha uygun.

Konuya gelecek olursak 2022'den beri AMD kullanıyorum. İlk defa kullanacaktım bende. Senin gibi çok konu gördüm, korktum hiç bulaşmayım dedim. Ama şans vermek istedim. Hayatım da verdiğim en iyi ve en mantıklı karar ki 3 sene geçti birçok kart değiştirdim ve %90'ı AMD. Nvidia dediğin gibi çok yüksek TDP'ye sahipti 3000 serisinde. Satıp deneme amaçlı bir ara 3080 aldım. Aynı FPS'i daha yüksek güç tüketimi ile alıyordum. 2 hafta da hemen satıp, geri AMD'ye döndüm. Hala da AMD ile yola devam. Sorun falan da yaşamadım. Arada küçük takılmalar, çökmeler. Can sıkıcı şeyler değil.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bencede hocam ucuza RX 6700 alırsam onu alırım paramda cebimde kalmış olur
Evet bütçe arttırmış olursun hemde güzel bi kartınız olur ama bence 6700xt bakın düz olanı bilmiyorum ne kadar iyi.
6700XT gerçekten güzel bi kart bu arada B580 gibi performansı var.

1905

80+ Silver
Amd alıcam sanırım hocam sorun çıkarsada konu açarım yardım edersiniz zaten
en mantıklısını yaparsınız. bu fiyatlara şaka gibi vramler ve tdpler ile nvidia tercih edilmez. nvidia sadece en üst segment kartları için tercih edilebilir bana kalırsa çünkü amd üst segment kartlar üretmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Oğuzhan
Evet bütçe arttırmış olursun hemde güzel bi kartınız olur ama bence 6700xt bakın düz olanı bilmiyorum ne kadar iyi.
6700XT gerçekten güzel bi kart bu arada B580 gibi performansı var.
Daha güçlü değilmi hocam birde 2 k açarmı

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Ne diyosun hocaaaaaam ben RX 6700 xt alim üstüne birde 2k lenovo monitör alsam üfff
Benim yapmak istediğim valla.Çok iyi olur hocam şimdiden hayırlı olsun.Bende bütçe gereği yaza doğru Philips Evnia 24 inç FHD monitör +rx 6800 çekmeyi düşünüyorum.Nasipse 6800XT.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,161
Üyeler
170,126
Son üye
yagizf
Top Bottom