Noysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
RD2, God of War falanoyun önerisi var mı bunun için
RD2, God of War falanoyun önerisi var mı bunun için
Normal hocam değerler sıcak çalışmıyor internet üzerinden hafif bi gezinti yapın90 derece hotspot var sıcak çalışmıyor mu?
Rsr 2 tlou dying light 2oyun önerisi var mı bunun için
oyun önerisi var mı bunun için
Dediğim oyunları ultra da dene maximum verim icinWarzone varsa gir bı el atla yada Steam pubg full ayarlarda 1 el gir starwars Jedi survior varsa pcde onla dene
90 derece hotspot normal değildir nerde yazıyo sınırda sıcaklıklarıNormal hocam değerler sıcak çalışmıyor internet üzerinden hafif bi gezinti yapın
Bellek sıcaklıklarına bak 2d 3d testi yap karta occtden vram testi yapDostlar selamlar, 2. el aldığım RX 6700XT bugün elime ulaştı, furmarka soktum bakıp yorum yapabilir misiniz? Alınır mı alınmaz mı? @HacıSOFU
Hocam reddit veya baksa forumlara bakabilirsiniz kendimde almak için test etmiştim geçen gün almadım sıcak çalışıyordu benim test ettiğim90 derece hotspot normal değildir nerde yazıyo sınırda sıcaklıkları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bellek sıcaklıklarına bak 2d 3d testi yap karta
130larda kart frekans kısar neresi normalBen de hotspot gpunun en sıcak yeri olduğu için 120 130a kadar normal olabilir diye okuımuştum
Hotspot normal90 derece hotspot normal değildir nerde yazıyo sınırda sıcaklıkları
Bellek sıcaklıklarına bak 2d 3d testi yap karta occtden vram testi yap
100-105 üstü yine de riskli bir değer. Uzun vadede çiplerde soğuk lehim denilen olay meydana gelebiliyor. Fan hızları da genelde hotspota göre ayarlanıyor zaten. Benim eski kartım 100 derece üstüne çıkartmıyordu olduğunca.Tertemiz hayırlı olsun.
Hotspotun yüksek olması macun kaynaklı.
90 hotspot da gayet normal. 110-115 e kadar normal hotspot.
7000 veya 4000 serisi lartlara bakıp da eski kartlar hakkında bi halt bilmeden yorum yapanlar bilgilerini kendilerine saklasın.
Kabaca;
85 e ladar çip,
115 e kadar hotspot,
100 e kadar bellek sıcaklıkları normal.
çok teşekkürler hocamTertemiz hayırlı olsun.
Hotspotun yüksek olması macun kaynaklı.
90 hotspot da gayet normal. 110-115 e kadar normal hotspot.
7000 veya 4000 serisi lartlara bakıp da eski kartlar hakkında bi halt bilmeden yorum yapanlar bilgilerini kendilerine saklasın.
Kabaca;
85 e ladar çip,
115 e kadar hotspot,
100 e kadar bellek sıcaklıkları normal.