Güzel denk gelmiş hocam güle güle kullanınReddevil serisi kart aldım etiketi üstünde bakım vs daha önce yapılmamış. 7500tl ye uyguna düşürdük sanırım.
Fan hızına göre normal değerler siz mi ayarlarını yaptınıxReddevil serisi kart aldım etiketi üstünde bakım vs daha önce yapılmamış. 7500tl ye uyguna düşürdük sanırım.
Hocam fan profilini aktif edin daha sessiz olur hemde aşırı bir olmuyor bendede aynı kart var %35 ile %45 arasında geziyor bu cehennem sıcağında 70 görüyor en fazla 35 derece sıcaklıktaReddevil serisi kart aldım etiketi üstünde bakım vs daha önce yapılmamış. 7500tl ye uyguna düşürdük sanırım.
Aslında ben biraz yükselttim fan ayarlarını normalde bende de %45 ama gpu 70 hotspot 87 fln dı biraz kart serinlesin dedim yaz sıcağında. Kart baya temiz çünkü fan hiç yıpranmamışHocam fan profilini aktif edin daha sessiz olur hemde aşırı bir olmuyor bendede aynı kart var %35 ile %45 arasında geziyor bu cehennem sıcağında 70 görüyor en fazla 35 derece sıcaklıkta
Hocam testi tam ekran yapmadım ondandır büyük ihtimalbir şey gördüm. Full hd monitör değilmi? Nasıl 1920x1061 olabiliyor?
1920x1080 yapılıyor hep testlerin çoğu
kart iyiymiş heeeAslında ben biraz yükselttim fan ayarlarını normalde bende de %45 ama gpu 70 hotspot 87 fln dı biraz kart serinlesin dedim yaz sıcağında. Kart baya temiz çünkü fan hiç yıpranmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam testi tam ekran yapmadım ondandır büyük ihtimal
Devil zone yükledinizmi hocam çoğu kişinin haberi yok uygulamasındanTasarımı çok hoş ya arada kasanın içine bakıyorum öyle sadece![]()
Kasa modeliniz nedir hocam bende zoko kasa bakıyorun memnun musunuzAslında ben biraz yükselttim fan ayarlarını normalde bende de %45 ama gpu 70 hotspot 87 fln dı biraz kart serinlesin dedim yaz sıcağında. Kart baya temiz çünkü fan hiç yıpranmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam testi tam ekran yapmadım ondandır büyük ihtimal
Hocam fullscreen seçilmediğinden pencereli modda başlatınca testi ondan bir etkisi yokbir şey gördüm. Full hd monitör değilmi? Nasıl 1920x1061 olabiliyor?
1920x1080 yapılıyor hep testlerin çoğu