Neler Yeni

6700xt mi 3060ti mı.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Bende de hiç sıkıntı olmadı 5700xt vve 6600xt var daha birkere sıkıntı çekmedim. Şans işi sanırım nneden sizde öyle problemler oluyor anlamış değilim. Tercihim amd den yana olurdu vramden dolayı.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
6700xt den memnunum 3060ti da kullandım 2 side çok güzel kartlar keyfin tercihin hangisini istiyorsa onu al yayın işi vs yaparım diyorsan nvidıa daha başarılı o konuda sadece oyun oynucak adam için pc den anlamam driver vs uğraşmam bilmem diyorsan yine nvidia daha stabil genel olarak 2 kartta çok başarılı donanım olarak yazılım olarak amd biraz emek istiyor kim ne derse desin son surum gelir fps drobu olur mesela her oyunda değil 1 oyunda olur oda senin oyunda denk gelir dön önceki sürüme falan ama fiyat politikası ve amd nin büyüyüp pazarı değiştirmesinden kaynaklı ben amd diyorum ryzenler vsler olmasa piyasa intel ve nvıdıa elinde tekel ile daha kötü olurdu sıfır sistemlerde tercihi alan kişiye bırakıyorum ben ama 2. el alıncak ise ekran kartı amd derim alırken cook daha uygun oluyor 4750 tl ye 2. el 6700xt ler var cayır cayır bende 4900 e almıstım 2. el yıl sonu mesela 3060ti ları imkansız bulamazsınız bu rakamlara :)

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
6700xt den memnunum 3060ti da kullandım 2 side çok güzel kartlar keyfin tercihin hangisini istiyorsa onu al yayın işi vs yaparım diyorsan nvidıa daha başarılı o konuda sadece oyun oynucak adam için pc den anlamam driver vs uğraşmam bilmem diyorsan yine nvidia daha stabil genel olarak 2 kartta çok başarılı donanım olarak yazılım olarak amd biraz emek istiyor kim ne derse desin son surum gelir fps drobu olur mesela her oyunda değil 1 oyunda olur oda senin oyunda denk gelir dön önceki sürüme falan ama fiyat politikası ve amd nin büyüyüp pazarı değiştirmesinden kaynaklı ben amd diyorum ryzenler vsler olmasa piyasa intel ve nvıdıa elinde tekel ile daha kötü olurdu sıfır sistemlerde tercihi alan kişiye bırakıyorum ben ama 2. el alıncak ise ekran kartı amd derim alırken cook daha uygun oluyor 4750 TL ye 2. el 6700xt ler var cayır cayır bende 4900 e almıstım 2. el yıl sonu mesela 3060ti ları imkansız bulamazsınız bu rakamlara :)
Evet hocam söylediğiniz gibi driverlerle uğraşamam uğraşsamda anlamam zaten onun için 3060ti almak daha mantıklı yorumun çok yardımcı oldu teşekkürler :)

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Rtx 3060 ti kullanıyorum aldım alalı ne mavi ekran aldım ne bilgisayar kapandı nede wattman hatası aldım elektrik falann kesilmediği sürece sorunsuz zaten güçlü kart
Ztn problem 3060ti için değil problem 6700xt için sıkıntı çıkarta biliyor

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
6-7 aydır Rx 6700xt kullanıyorum herhangi bir driver silinmedir wattmandır sıkıntıyla karşılaşmadım güncellemeleri yapıyorum güncel tutuyorum bir sorun olmuyor

Top Bottom