arturo
80+ Silver
Rx6700xt 12vram varken 3060ti 8gb vrami var uzun vadede rx6700xt daha mantıklı.3-5 fps için amd almaya degmez
Rx6700xt 12vram varken 3060ti 8gb vrami var uzun vadede rx6700xt daha mantıklı.3-5 fps için amd almaya degmez
Eğerki Nvidia alirsam anakart b450 dragon almam lazım yeterli olurmu3-5 fps için amd almaya degmez
Anakart daha çok işlemciye göre bak ekran kartı oda daha yüksekte olurEğerki Nvidia alirsam anakart b450 dragon almam lazım yeterli olurmu
10 dakika uğraşıyorsun sil baştan yükle yapıyorum kafayı yicem artık her gün 3/4 defa bunu yapınca artık pc yi kırasın geliyoHocam driverler silinince ne oluyor
Yani kısacası almamk için bi ndn10 dakika uğraşıyorsun sil baştan yükle yapıyorum kafayı yicem artık her gün 3/4 defa bunu yapınca artık pc yi kırasın geliyo
bende niye hiç olmuyor?10 dakika uğraşıyorsun sil baştan yükle yapıyorum kafayı yicem artık her gün 3/4 defa bunu yapınca artık pc yi kırasın geliyo
Hocam deneyimlerinizi anlatırmısınızbende niye hiç olmuyor?
sende olmuyor ama tanıdığım çoğu kişide oluyor bende olmaz diye aldım fakat yaşıyorumbende niye hiç olmuyor?
23.09.21 den beri kullanıyorum o tarihten bu tarihe kadar aldığım tek hata var o da FH5 de ve CODMW2 de güncel driver hatası aldım,Hocam deneyimlerinizi anlatırmısınız
benimde tanıdığım bir çok arkadaş var amd kullanan onlardada sıkıntı yaşayanı var ama bu akdar sıkıntı abarttığınızı düşünüyorum ama kimseden o kadar hata duymadım şahsen ( yakın çevremden )sende olmuyor ama tanıdığım çoğu kişide oluyor bende olmaz diye aldım fakat yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sende olmuyor diye yalan söyleyecek halim yok btw
Hocam şimdi fazla bi bilgim yok yazılım vs. Hakkında aldıktan sonra başımı ağrıtma ihtimalide varmıdır wattman yersin diyende var demeyende bi kısım amd kartların problem yaratabileceğini söylüyor bu kısım sıkıntı çıkartmiyacağını23.09.21 den beri kullanıyorum o tarihten bu tarihe kadar aldığım tek hata var o da FH5 de ve CODMW2 de güncel driver hatası aldım,
o hatayıda zaten Tamam a tıklayınca gidiyor ve oyun açılıyor, ne wattman yedim ne başka bişey hiçbişey yaşamadım
benimde tanıdığım bir çok arkadaş var amd kullanan onlardada sıkıntı yaşayanı var ama bu akdar sıkıntı abarttığınızı düşünüyorum ama kimseden o kadar hata duymadım şahsen ( yakın çevremden )
Arada iyi kartlarda var benimki gibi, dediğim gibi çok az problem yaşadım ama bazı kısımda çok hatalı diyor bilmiyorum size kalmış bişey, kafam rahat olsun diyosanız rtx alabilirsiniz, rtx olayınıda denemiş olursunuz hemHocam şimdi fazla bi bilgim yok yazılım vs. Hakkında aldıktan sonra başımı ağrıtma ihtimalide varmıdır wattman yersin diyende var demeyende bi kısım amd kartların problem yaratabileceğini söylüyor bu kısım sıkıntı çıkartmiyacağını
Aynn öyle bencede en mantıklısı problem yaşamaktansa 30 40 fps eksik alırım daha mantıklıArada iyi kartlarda var benimki gibi, dediğim gibi çok az problem yaşadım ama bazı kısımda çok hatalı diyor bilmiyorum size kalmış bişey, kafam rahat olsun diyosanız rtx alabilirsiniz, rtx olayınıda denemiş olursunuz hem