Neler Yeni

6700xt vs 4060ti ekran kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
ll.Wilhelm
fsr 3.0 çıkınca arada abartılacak bir teknoloji farkı kalmayacak kardeşim 6700xt almak varken 7600 almış gibi bir şey olacaksın bu kadar marka takıntılığına gerek yok saf kas gücü kimdeyse onu alacaksın zaten amd nin yazılımı durmadan güçlendiriliyor optimize ediliyor çok sürmez nvidia kalitesini yakalamayı başaracaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve konuyu açan arkadaş sıfır 6700xt ye 10.500 vereceğine aynı paraya temiz 2.el rx 6900xt de bulursun sarı siteden
Ben niye görmedim hcm arkadaşımın PC de RX 6800 ile en son sürüme guncelledi wattman yedi sonra ondan onceki sürücüye geçti bu sefer almadı ben bir sürücü çıktığında artık acaba hata alirmiyim diye düşünmek istemem ve 4060 ti in RT performansi olsjn stabilitesi olsun teknolojileri olsun 4060 ti daha mantıklı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ben niye görmedim hcm arkadaşımın PC de RX 6800 ile en son sürüme guncelledi wattman yedi sonra ondan onceki sürücüye geçti bu sefer almadı ben bir sürücü çıktığında artık acaba hata alirmiyim diye düşünmek istemem ve 4060 ti in RT performansi olsjn stabilitesi olsun teknolojileri olsun 4060 ti daha mantıklı
Bence de daha mantıklı fakat wattman tamamen kart ile alakalı degıl ama genel olarak surucu ıle alakalı oluyor yanı kart ıle. Bence amdde sorun yok ıse yeni surume gecmemek gerek ama pcden anlamayan bir insanı dusunun bunlar ile ugrasmak ıstemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Yanlış Bilgilendirme
sadece olay fsr mi yani abicim çözemiyorum ya bende 6750xt var cayır cayır ne donanımsal bir problem yaşadım ne bir sorun ama anlıyamıyorum 8gb vram li bir ekran kartı ile nereye kadar gidebilirsin?

kesinlikle de amd fanı değilim evet çok eksiği var ama böyle saçma sapan dengi olmayan karşılaştırmalar yapmayın
Hocam bende de 6750xt var 16gb 4060ti tokatlıyor, bazı oyunlarda (amd tabanli oyunlarda) 4070 i bile geçiyor. Genel olarak 4070 i rakip olarak gösterebiliriz.

Son düzenleme:

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Hocam bende de 6750xt var 16gb 4060ti tokatlıyor, bazı oyunlarda 4070 i bile geçiyor. Genel olarak 4070 i rakip olarak gösterebiliriz.
Komikmiş bu.

4060ti alınmaz 6700xt al

marka takıntılığı işte ne beklersin

6700xt saplıyor 4060ti a

fikir reddedildi

rx 7600 dengi bir kart dlss için 3070 ti gücündeki karta tercih ediliyor KAMSFKMFKAMFKSAM

4060ti 6700xt ye yakın performansta felan değil pc den anlayan bir insan aradaki farkı bilecektir zaten konuşalacak bir yanı yok 6700xt çok daha üstün bir kart iyi forumlar

verecek cevap bulamayınca emoji atan insan acizliği :)
Kardeşim son 1 haftadır senin mesajlarına denk geliyorum bu tür konularda. Ben bu forumda senin kadar cahil, ne dediğini bilmeyen bir amd fanboy görmedim. Yani o kadar komik ve üzücü ki yazdığın şeyler, adına ben utanıyorum ve üzülüyorum. İnsan bir şey yazmadan önce gider araştırır. 6700xt 4060ti’ya nerede “SAPLIYOR”? Birde yazmış oraya PC den anlayan bir insan aradaki farkı bilir diye.😂 15 seneyi aşkın süredir PC parçaları ile ilgileniyorum. Ama nedense rx6700xt’yi 4060ti’dan çok daha üst seviyede göremiyorum maalesef. Rx6700xt saf güçte sadece biraz daha iyi o da asla bir “SAPLAMA” değil yani. Tabii işin içine dlss girdiği zaman marka fanboyluğunu yaptığın kart maalesef pısırık pısırık yatıyor😂. Birde üstte birisi de Rx 6700xt ile 4070’i kıyaslamış ona ayrı güldüm zaten. Bu forumda senden tavsiye alan, senin önerilerin ile kararına yön veren insanlar her daim üzülmeye mahkumdur. Hiç kusura bakma yani yaşın kaç başın kaç bilemiyorum ama madem kendini küçük düşürmeyi bırakmak istemiyorsun bari başka insanların işine karışma. Senin bütün forumlardan uzaklaştırılman lazım😂 Yok hani rx6700xt daha f/p falan desen sana hak vereceğim. O da yok arkadaş cahil beyin nato kafa gelmiş burda nvidia fanboyluğu yapıyorlar diyip kendisi amd fanboyluğunun nirvanasını yapıyor😂Gülünç gerçekten şunları yazdım diye şimdi kendimden utandım😂

Son düzenleme:

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Komikmiş bu.

Kardeşim son 1 haftadır senin mesajlarına denk geliyorum bu tür konularda. Ben bu forumda senin kadar cahil, ne dediğini bilmeyen bir amd fanboy görmedim. Yani o kadar komik ve üzücü ki yazdığın şeyler, adına ben utanıyorum ve üzülüyorum. İnsan bir şey yazmadan önce gider araştırır. 6700xt 4060ti’ya nerede “SAPLIYOR”? Birde yazmış oraya PC den anlayan bir insan aradaki farkı bilir diye.😂 15 seneyi aşkın süredir PC parçaları ile ilgileniyorum. Ama nedense rx6700xt’yi 4060ti’dan çok daha üst seviyede göremiyorum maalesef. Rx6700xt saf güçte sadece biraz daha iyi o da asla bir “SAPLAMA” değil yani. Tabii işin içine dlss girdiği zaman marka fanboyluğunu yaptığın kart maalesef pısırık pısırık yatıyor😂. Birde üstte birisi de Rx 6700xt ile 4070’i kıyaslamış ona ayrı güldüm zaten. Bu forumda senden tavsiye alan, senin önerilerin ile kararına yön veren insanlar her daim üzülmeye mahkumdur. Hiç kusura bakma yani yaşın kaç başın kaç bilemiyorum ama madem kendini küçük düşürmeyi bırakmak istemiyorsun bari başka insanların işine karışma. Senin bütün forumlardan uzaklaştırılman lazım😂 Yok hani rx6700xt daha f/p falan desen sana hak vereceğim. O da yok arkadaş cahil beyin nato kafa gelmiş burda nvidia fanboyluğu yapıyorlar diyip kendisi amd fanboyluğunun nirvanasını yapıyor😂Gülünç gerçekten şunları yazdım diye şimdi kendimden utandım😂
Bosver anlamazlar ugrasmaya degmez

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
ben 6700xtden yanayım 8gb vram yetmiyor şimdiden

emiliano

80+ Bronze
Komikmiş bu.

15 sene sadece pc de oyun oynadın la heralde gardaşım nasıl bir nvidia fan boyu isende artık ne kadar zoruna gitmiş yazdıklarım ama tavsiyene uyacağım ve gülüp geçeceğim ahbap :D

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
valla millet bide 4060ti diyorlarya ayar oluyom vallaha cahilliğe
Cahil olan sensin? Marka fanboylugu yapiyorlar deyip amd fanboylugu yapman baya ironik olmuş hocam.

15 sene sadece pc de oyun oynadın la heralde gardaşım nasıl bir nvidia fan boyu isende artık ne kadar zoruna gitmiş yazdıklarım ama tavsiyene uyacağım ve gülüp geçeceğim ahbap :D
Kanka en ufak gpu bilginin olmadigi o kadar belli ki. Adam hakli

emiliano

80+ Bronze
Cahil olan sensin? Marka fanboylugu yapiyorlar deyip amd fanboylugu yapman baya ironik olmuş hocam.
yoo 6700xt daha iyi cahil cühela kardeşim ben marka fanboyluğu yapmıyorum nvidia da kullandım amd de niye ikisinden birinin fan boyluğunu yapayım babamın markasımı bu melet paramı veriyorlar bana

Kanka en ufak gpu bilginin olmadigi o kadar belli ki. Adam hakli

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
15 senedir pc de oyun mu oynuyormuşum😂😂 Sen gerçekten mesaj yazıp da adam akıllı sohbet etmeye değmezsin, cahiliye döneminden kalma fosilsin sen.

emiliano

80+ Bronze
15 senedir pc de oyun mu oynuyormuşum😂😂 Sen gerçekten mesaj yazıp da adam akıllı sohbet etmeye değmezsin, cahiliye döneminden kalma fosilsin sen.
Hahahaha 2 tane ekran kartı alınca pc ci oldun heralde kardeşim gel dm den tartışalım benim için sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,339
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom