Neler Yeni

6700xt vs 4060ti ekran kartı

RoyPien09

80+ Bronze
4060 Ti, RX 7600'e rakip olarak görünen bir kart.
Acayip yanlışın var o Ti modeli deil düz modeli rx 7600 rakip
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 6700xt kullanıcısyım gayet memnunum yazılımsal bi problem yaşamadım fakat bütçen varsa 4060ti al sağladığı olanaklar ve teknolojisi daha gelişmiş. 1 senedir fsr 3.0 gelmesini bekliyorum :(
Geliyorrrrr eli kulağında

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
mecit burak kılıç
4060 ti daha mantıklı 6700 xt nin neyi mantıklı adam frame generation açar farkı koyar araya ikiside aynı fiyattaysa 4060 ti her şey kas gücü değil bunun yayınıda var ray tracingide var dlssi var frame generationu var ha saaadeece oyun oynayacam diyorsa 6700 xt alabilir ama aradaki 5-10 fps için okadar teknolojiden kaçmak mantıksız

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
4060 ti daha mantıklı 6700 xt nin neyi mantıklı adam frame generation açar farkı koyar araya ikiside aynı fiyattaysa 4060 ti her şey kas gücü değil bunun yayınıda var ray tracingide var dlssi var frame generationu var ha saaadeece oyun oynayacam diyorsa 6700 xt alabilir ama aradaki 5-10 fps için okadar teknolojiden kaçmak mantıksız
Tartıştığım adamı görüyorsun😕Anlatamıyorum maalesef. Bu arada 1080p de kullanılacaksa arada en fazla 4 5 fps fark oluyor bazı oyunlarda 4060ti geçiyor bile saf olarak.

RoyPien09

80+ Bronze
Komikmiş bu.

Kardeşim son 1 haftadır senin mesajlarına denk geliyorum bu tür konularda. Ben bu forumda senin kadar cahil, ne dediğini bilmeyen bir amd fanboy görmedim. Yani o kadar komik ve üzücü ki yazdığın şeyler, adına ben utanıyorum ve üzülüyorum. İnsan bir şey yazmadan önce gider araştırır. 6700xt 4060ti’ya nerede “SAPLIYOR”? Birde yazmış oraya PC den anlayan bir insan aradaki farkı bilir diye.😂 15 seneyi aşkın süredir PC parçaları ile ilgileniyorum. Ama nedense rx6700xt’yi 4060ti’dan çok daha üst seviyede göremiyorum maalesef. Rx6700xt saf güçte sadece biraz daha iyi o da asla bir “SAPLAMA” değil yani. Tabii işin içine dlss girdiği zaman marka fanboyluğunu yaptığın kart maalesef pısırık pısırık yatıyor😂. Birde üstte birisi de Rx 6700xt ile 4070’i kıyaslamış ona ayrı güldüm zaten. Bu forumda senden tavsiye alan, senin önerilerin ile kararına yön veren insanlar her daim üzülmeye mahkumdur. Hiç kusura bakma yani yaşın kaç başın kaç bilemiyorum ama madem kendini küçük düşürmeyi bırakmak istemiyorsun bari başka insanların işine karışma. Senin bütün forumlardan uzaklaştırılman lazım😂 Yok hani rx6700xt daha f/p falan desen sana hak vereceğim. O da yok arkadaş cahil beyin nato kafa gelmiş burda nvidia fanboyluğu yapıyorlar diyip kendisi amd fanboyluğunun nirvanasını yapıyor😂Gülünç gerçekten şunları yazdım diye şimdi kendimden utandım😂
Ellerinden öperim hocam ne kadar sinirlendim arkadaşa bilemessinkendim rx 6700xt kullanıyorum.sacma saçma yok rx 7600 dengiymis cahil sen ne anlarsın ekran kartından işlemciden sağdan soldan duy yaz çete git bı aç Youtube bak karşılaştırmalara rtx 4060 ti geçiyor bile.bazi oyunda rx 6700xt yi arkadaş için dedim hocam sinirlendim yae

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Ellerinden öperim hocam ne kadar sinirlendim arkadaşa bilemessinkendim rx 6700xt kullanıyorum.sacma saçma yok rx 7600 dengiymis cahil sen ne anlarsın ekran kartından işlemciden sağdan soldan duy yaz çete git bı aç Youtube bak karşılaştırmalara rtx 4060 ti geçiyor bile.bazi oyunda rx 6700xt yi arkadaş için dedim hocam sinirlendim yae
Hocam yanlış kişiye cevap vermişsiniz😂 Haklısınız bende şimdi testlere yine baktım daha da sinirlendim. Bazı oyunlarda geçiyor bile 4060ti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Oha kanka naptın 6750 XT nin rakibi 3070 ti zaten 4070 i nasıl geçsin
Komikmiş bu.

Kardeşim son 1 haftadır senin mesajlarına denk geliyorum bu tür konularda. Ben bu forumda senin kadar cahil, ne dediğini bilmeyen bir amd fanboy görmedim. Yani o kadar komik ve üzücü ki yazdığın şeyler, adına ben utanıyorum ve üzülüyorum. İnsan bir şey yazmadan önce gider araştırır. 6700xt 4060ti’ya nerede “SAPLIYOR”? Birde yazmış oraya PC den anlayan bir insan aradaki farkı bilir diye.😂 15 seneyi aşkın süredir PC parçaları ile ilgileniyorum. Ama nedense rx6700xt’yi 4060ti’dan çok daha üst seviyede göremiyorum maalesef. Rx6700xt saf güçte sadece biraz daha iyi o da asla bir “SAPLAMA” değil yani. Tabii işin içine dlss girdiği zaman marka fanboyluğunu yaptığın kart maalesef pısırık pısırık yatıyor😂. Birde üstte birisi de Rx 6700xt ile 4070’i kıyaslamış ona ayrı güldüm zaten. Bu forumda senden tavsiye alan, senin önerilerin ile kararına yön veren insanlar her daim üzülmeye mahkumdur. Hiç kusura bakma yani yaşın kaç başın kaç bilemiyorum ama madem kendini küçük düşürmeyi bırakmak istemiyorsun bari başka insanların işine karışma. Senin bütün forumlardan uzaklaştırılman lazım😂 Yok hani rx6700xt daha f/p falan desen sana hak vereceğim. O da yok arkadaş cahil beyin nato kafa gelmiş burda nvidia fanboyluğu yapıyorlar diyip kendisi amd fanboyluğunun nirvanasını yapıyor😂Gülünç gerçekten şunları yazdım diye şimdi kendimden utandım😂
Hocam kendimi kötü hissettim şu an. Çok yanlış anlaşıldım, ayıca fanboyluk falan da yapmıyorum doğrusu neyse onu söylüyorum. Demek istediğim 6750xt 4060ti ı geçiyor, youtube dan testlere baktım 4070 i bazı oyunlarda o da genelde amd tabanlı oyunlarda geçiyor. Normalde 4070 tabii ki daha iyi. 6750xt 4060ti i geçtiği için 4070 e yetişmeye çalıştığı için rakibi dedim. Yoksa cahil falan değilim yani :)

RoyPien09

80+ Bronze
Hocam kendimi kötü hissettim şu an. Çok yanlış anlaşıldım, ayıca fanboyluk falan da yapmıyorum doğrusu neyse onu söylüyorum. Demek istediğim 6750xt 4060ti ı geçiyor, youtube dan testlere baktım 4070 i bazı oyunlarda o da genelde amd tabanlı oyunlarda geçiyor. Yoksa cahil falan değilim yani :)
Katılıyorum evet geçiyor. O cahil arkadaşa sinirlenmiş sanırsam

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Ya su nvidiayi sirf pahali diye seven gördüm su hayatta adama resmen 2023 yılında 8 gb vramli+ 6700xtden çok daha az performans veren kartı öneriyorlar puahahaha

RoyPien09

80+ Bronze
Ya su nvidiayi sirf pahali diye seven gördüm su hayatta adama resmen 2023 yılında 8 gb vramli+ 6700xtden çok daha az performans veren kartı öneriyorlar puahahaha
12 GB vram kullanilana kadar zaten rx 6700xr ve rtx 4060ti oyunları kaldıramayacak nvida ***** mı kartlara düşük vram koysun adamlar neden koymuyor 12gb vram kullanan oyun gelene kadar rtx 4060ti rx 6700xt mı kalır aynı rx 580 gibi olur o kartlar

Top Bottom