6750 xt marka önerisi

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar ryzen 5 5600 islemcim var 7600 xt almayi düşünuyordum 6750xt ayni fiyatta daha iyi performans verdiğini gordüm sizce attiğım linkteki model alinir mi kronik bir sorunu var mı markanın

Arkadaşlar ryzen 5 5600 islemcim var 7600 xt almayi düşünuyordum 6750xt ayni fiyatta daha iyi performans verdiğini gordüm sizce attiğım linkteki model alinir mi kronik bir sorunu var mı markanın
Alabiliyorsanız red devil veya Sapphire nitro+ alın soğutmaları daha iyi görsel olarakta çok tatmin ediciler.

Alinir Asrock kalite bi marka.
Alabiliyorsanız red devil veya Sapphire nitro+ alın soğutmaları daha iyi görsel olarakta çok tatmin ediciler.
Red Devil 40kya satılıyor.Nitro+ da satılmıyor.

Hocam sıfır bunu alcağınıza biraz daha koyup 9060xt alın derim bu model ikinci el alınır eskidi sıfır üretimi yoktur

Hocam sıfır bunu alcağınıza biraz daha koyup 9060xt alın derim bu model ikinci el alınır eskidi sıfır üretimi yoktur
Herkes ayni şeyi dedi ama bütçem yok malesef sifir yoktur derken anlamadım bu attiğim linkteki 0 değil mi

Herkes ayni şeyi dedi ama bütçem yok malesef sifir yoktur derken anlamadım bu attiğim linkteki 0 değil mi
Hocam sıfırdır herhalde ama kart sıfırı alınacak bir kart değil onu anlatmaya çalışıyorum

Bence çok güzel bir kart alın derim o fiyata 2.elden rx 6800xt alınabilir tabi ama darboğaz yapar o işlemciyle alın geçin

Hocam sıfırdır herhalde ama kart sıfırı alınacak bir kart değil onu anlatmaya çalışıyorum
Para yokki hocam bütçeyi artırma şansim da yok gibi çalışıyorum yaz sezonun da bunu biriktirebildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para yokki hocam bütçeyi artırma şansim da yok gibi çalışıyorum yaz sezonun da bunu biriktirebildim
Yine de cs2 valo age of empires 4 diger hikayeli oyunlar da götürür beni herhalde degil mi monitor 1080p zaten

Yine de cs2 valo age of empires 4 diger hikayeli oyunlar da götürür beni herhalde degil mi monitor 1080p zaten
Hocam 5060 alın 6750 sıfır alınmak için çok eski bir kart onu anlatmaya çalışıyorum

Ama vrami 8gb 5060ın

6750xt yeni güncellemeleri desteklemiyor mu
Her şey vram değil hocam ne tarz oyunlar oynayacaksanız fps rekabetçi tarzı ise 8 yetiyor gayet

Alinir Asrock kalite bi marka.

Red Devil 40kya satılıyor.Nitro+ da satılmıyor.
Sıfırmı alacaksınız yapmayın gözünüzü seveyim üretimi olmayan kartın sıfırı tabi pahalı olur alın 2.elden 8 kya keyfinize bakın he illa sıfır alacaksanız gidin 9060XT 16GB alın.

Ama vrami 8gb 5060ın

6750xt yeni güncellemeleri desteklemiyor mu
Hala driver desteği var ama ne olursa olsun kart eskidi 2 nesil geçti üstünde bende Red Devil 6700XT kullanıyorum 2.elden 8.3K ya aldım. 2. elde baya uygun amd kartlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,177
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri