6750xt driver kuramıyorum

CanCel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
878
6750xt için yeni yayınlanan 25.8.1i yüklemek istedim ama yüklerken ekran hani gidip gelir ya siyah olur sonra tekrar gelir işte siyah oldu dahada gelmedi şuan
sonra her türlü her şeyi yaptım ama nafile hiç bir türlü driver indiremiyorum yardım edin.

Son düzenleme:
6750xt için yeni yayınlanan 25.8.1i yüklemek istedim ama yüklerken ekran hani gidip gelir ya siyah olur sonra tekrar gelir işte siyah oldu dahada gelmedi şuan ddu ile sildim ve eskisini yuklemek istiyorum ama hangisini kullandığımı hatırlamıyorum önerebileceğiniz bu kart için stabil bi driver var mı
6700xt var daha güncellemedim konu icinde teşekkürler
24.12.1 kullanıyorum aynı kartta, öneririm.
6700xt icin o drovera dönmeli mıyım neden önerdin

driver kuramıyorum derken fotoğrafını atabilir misiniz
ya siyah ekran verip 5 10 saniye sonra monitörü kapatıyor ama bilgisayar çalışır halde kalıyor
monitörde hic bi tepki yok
suan driver olmadan giriyorum bilgisayara

Ekler

• IMG_20250805_233353.webp
    IMG_20250805_233353.webp
    165.2 KB · Hit: 12
öncelikle ddu ile güvenli modda tüm driver dosyalarını temizle ve bilgisayarı yeniden başlat en iyi sürümün hangi sürüm olduğu hakkında pek bir bilgim yok ama sonrasında arkadaşın önerdiği sürümü indirip kurmayı deneyin eğer olmassa tekrardan ddu ile temizleyin ve güvenli modda kurmayı deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buradan indirebilirsiniz

öncelikle ddu ile güvenli modda tüm driver dosyalarını temizle ve bilgisayarı yeniden başlat en iyi sürümün hangi sürüm olduğu hakkında pek bir bilgim yok ama sonrasında arkadaşın önerdiği sürümü indirip kurmayı deneyin eğer olmassa tekrardan ddu ile temizleyin ve güvenli modda kurmayı deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buradan indirebilirsiniz

Reis dediğini 3 kere yaptım olmuyor sinir krizi geçirirmeme az kaldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455