bilinmeyenkişi
80+ Bronze
@berkemelmaas neden kızgın attınız
hayır bu kart ısınmıyor.bence evo olmayan tuf serisi kartlar alınmaz rx 5700 xt mesela 100 dereceyi görüyor çift fanlı olmasına rağmen
Phoneix yerine TUF daha iyi olur.bence evo olmayan tuf serisi kartlar alınmaz rx 5700 xt mesela 100 dereceyi görüyor çift fanlı olmasına rağmen
emin değilimne diyimSistem bu![]()
CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
dediğiniz sistemin ekran kartı ısınıyor ve psu iyi değil.Ben fiyatı düşürmeye çalışıyorum bunu da gördüm fakat biraz pahalı geldi 6700 sınırında olsa güzel olur
ekran kartı ısınıyoralınır bence fena değil alınır
testini izledim. 60 larda takılıyor sıcaklıklarPhoneix yerine TUF daha iyi olur.
60 ları geçmiyor ısısıbence evo olmayan tuf serisi kartlar alınmaz rx 5700 xt mesela 100 dereceyi görüyor çift fanlı olmasına rağmen
200tl daha veripahbc iyi bir psu da değil kötü de değil sadece eski. ancak diğerine göre bu sistem alınmalı hem ekran kartı soğutması olsun hem psu olsun.
ahbc iyi bir psu da değil kötü de değil sadece eski. ancak diğerine göre bu sistem alınmalı hem ekran kartı soğutması olsun hem psu olsun.
TUF'ın soğutmasından şüphem yok zaten,maksimum 75 görse bile iyi bir değer.testini izledim. 60 larda takılıyor sıcaklıklar
bunu alın. psusu iyi ve ekran kartı ısınmıyor. 200 verip alın.200tl daha verip
Bu sistem mi alınmalı yoksa konuya attığım mı![]()
NOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşın attığı hem ekran kartı hem de güç kaynağı açısından daha iyi olur bence.200tl daha verip
Siz ne diyorsunuz alınır mıTUF'ın soğutmasından şüphem yok zaten,maksimum 75 görse bile iyi bir değer.
Siz ne diyorsunuz alınır mı
Arkadaşın attığı hem ekran kartı hem de güç kaynağı açısından daha iyi olur bence.
TamamdırArkadaşın attığı hem ekran kartı hem de güç kaynağı açısından daha iyi olur bence.
Rica ederim hocam,sizin için en iyi hangisiyse o olur inşallah.Eyvallah hocam