Öneri 6800xt sahibiyim sizce rtx5070 veya 9070 e gecmek mantıklı olur mu?

Alıntıyı görüntüle
Fan ayarını aynı yapma red devil daha farklı olabilir, sorun olursa bellek o.c kapatabilirsin bu ayar hem daha serin çalıştırıyordu hem de daha çok fps aldım, saat hızını 30-40 mhz kısıp undervoltu da 5-10 daha düşürebilirsin sana kalmış.
aynı ayarları girdiğimde crash i yedim test yap diyince sdflkglkfdg şimdi voltajı yükselticem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Fan ayarını aynı yapma red devil daha farklı olabilir, sorun olursa bellek o.c kapatabilirsin bu ayar hem daha serin çalıştırıyordu hem de daha çok fps aldım, saat hızını 30-40 mhz kısıp undervoltu da 5-10 daha düşürebilirsin sana kalmış.
1747837673948.webp

stres testinde 30 sn de nsonra gpu kullanımı 0lanıyor resmen sebebi nedir sadce voltajı arttırdım bu arada 1090 yaptım

Son düzenleme:
6750xt ile hikayeli oyunlarda 2k da bir sorun yaşamıyorum kartta bir problem olabilir.

şimdiyse direk
1747838168817.webp
bu hatayı almaya başladım düzeltsem de clock ayarlarınıı aynı

Yeni nesil cikacak oyunlarin artik zorunlu rtx bulunduracagi fikrindeyim bu yuzden amd nin de bir sekilde bir stabilizasyon getirecegi kanaatindeyim aksi takdirde 5070 ti yolu gozukuyor ama cok kararsizim performans olarak xt onde rtx performansi olarak aşiri bi kayip yoksa 9070xt beni biraz daha çekiyor yeni fsr4 ile dlss i de nerdeyse yakalamış durumda ve multiframegen in cok verimli oldugunu dusunmuyorum o yuzden amd gozumde bir tik onde
Oyundan oyuna çok değişiyor performansları ben de kestiremiyorum, genelde 5070ti civarı geziyor ama duruma göre 5080'den iyi performans da verip yerine göre 5070'e yenilebiliyor. Benim tavsiyem amd alman olur muhtemelen, herkes amd driverları çok kötü diye ağlıyor ama ben nvidia kullandığım şu 2 ayda, 2 yıl amd ile yaşadımın 2 katı çökme yaşadım. Oyunlar sürekli çöküyor sürekli gpu driver ı çalışmayı bıraktı falan diyor, her gün en az 1-2 kere oluyor

Oyundan oyuna çok değişiyor performansları ben de kestiremiyorum, genelde 5070ti civarı geziyor ama duruma göre 5080'den iyi performans da verip yerine göre 5070'e yenilebiliyor. Benim tavsiyem amd alman olur muhtemelen, herkes amd driverları çok kötü diye ağlıyor ama ben nvidia kullandığım şu 2 ayda, 2 yıl amd ile yaşadımın 2 katı çökme yaşadım. Oyunlar sürekli çöküyor sürekli gpu driver ı çalışmayı bıraktı falan diyor, her gün en az 1-2 kere oluyor
Evet bende aynisini 6800xt de yaşıyorum maalesef bunca senedir amd kullandim ilk defa bu kadar cokmeyle karsilasiyorum bundan once 5700xt vardi onunla hic yasamadim nerdeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,555
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri