Öneri 6800xt sahibiyim sizce rtx5070 veya 9070 e gecmek mantıklı olur mu?

peki ya sizce a320m anakart kullanmam ekran kartının performansını kısar mı çok eski bir anakart böyle bir şey mümkün müdür
Anakart dan sorun olmaz ama B650M T + 7500f alsanız sisteme yarar.

bu youtube kanallarını dikkate almayın gerçek dışı testler

düzgün gerçek test bu için bu kanala bakın
Belirttiğiniz kanaldaki testte de 3080 ile aynı performansı vermiş. Ben afaki bi performans düşüşü göremedim

Ekler

• IMG_8563.webp
    IMG_8563.webp
    86.1 KB · Hit: 13
Belirttiğiniz kanaldaki testte de 3080 ile aynı performansı vermiş. Ben afaki bi performans düşüşü göremedim
1080p medium ayarda da 10 gb kart 16 gb kartı yemiş diye okudum adı üstünde birisi 10 gb digeri 16 gb

gerçek test 2k da bu kartları alıp 1080p medium da oyun oynayacak haliniz yok

1747746532682.webp

bu youtube kanallarını dikkate almayın gerçek dışı testler

düzgün gerçek test bu için bu kanala bakın
Bu kanal kartları gerçekten alıyor gönderilerinde var ki attığın Hardware Unboxed kanalında 3080 ile kafa kafaya nasıl bir gerçek dışılık var Techpowerup da mı yalancı ?
Benim diğer kartım 6800xt red devil istiyorsan test atabilirim Ac shadows ve indiana jones da gayet iyi performansları var.

1080p medium ayarda da 10 gb kart 16 gb kartı yemiş diye okudum adı üstünde birisi 10 gb digeri 16 gb

gerçek test 2k da bu kartları alıp 1080p medium da oyun oynayacak haliniz yok

Alıntıyı görüntüle
5060ti 16gb yi de ezmiş, 5 yaşında bi karta göre çok iyi performans bence. tabii ki zorunlu rtx olmasa çok daha iyi performans alınır. 10 bin tl bütçe ile rakibi yok bence, parası olan ve harcamak isteyen yeni kart alsın tabii hocam

Bu kanal kartları gerçekten alıyor gönderilerinde var ki attığın Hardware Unboxed kanalında 3080 ile kafa kafaya nasıl bir gerçek dışılık var Techpowerup da mı yalancı ?
Benim diğer kartım 6800xt red devil istiyorsan test atabilirim Ac shadows ve indiana jones da gayet iyi performansları var.
techpower up yalancı ama hardware unbox degil nvdia tarafından manipulasyona ugrayan bir firma 100 de yüz güvenilir testeleri 2. olarak gamer nexus da güvenilir test olarak

Kas gücü olarak çok benzerler, değecek bir yükseltme olmaz. Sürücüleriniz kontrol etin. Kartın donanımsal problemi olmadığından emin olun. 5000 serisi de çok kötü driverlara sahip.
Aynen kardeşim senin dedigin çok benzerlik 1050 ile 4090 arasındaki fark gibi bir şey çok benzer diyor çocuga bak ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Powercolor reddragon 6800xt sahibiyim ac shadows da çökmeler yaşıyorum (rtx ve framegen açik) ve yer yer helldivers vs yeni oyunlarda cokmeler yaşıyorum bazen hic olmuyor bazen oluyor sizce satip 9070e gecsem bu cokmeler devam eder mi yoksa kartla mi alakalidir veya nvidia ya gecince bu tarz problemlerim cozulur mu
Benzer filan degil 5070 9070xt 1000 kat daha iyi ama sizin kart kalsın 6000 serisini bekleyin

Hocam yanlış bilgi vermeyin nasıl şansı yok, gayet de güzel oynatıyor 6800xt, ac shadowsu
yeni nesil ac shows gibi rt kapatılamayan oyunları oynama şansınız yok amd kartlar ile 9000 serisi hariç komple sistemi elden çıkarıp sıfırdan ddr5 ve rtx 5070 li ssitem toplamanız yada 9070xt li
frame gen ile birlikte 90-120 fps arası performans alıyorum fakat dediğim gibi belli aralıklarla crashler gerçekleşiyor en son oyunu her açtığımda 1 dakika sonra olmaya başlamıştı ki ondan once hiç sorunsuz 30 40 saat oynamışımdır enteresan bi şekilde framegen özelliği de hiç göze batmıyor cp2077 nin aksine ama crashler problemler insanı çileden cıkarıyor zaman zaman

Evet uygun parça buldukça toplamak lazım malum elimdekileri de çıkarmam lazım elimden am4 de takılıp kalmak tatsız gerçekten
İşlemciyi parolapara ile 5000 e anakartı yine başka parolapara ile 2600 e alabilirsin. 16GB Ram de 1800tl onu da buluruz elbet. 9000tl ye getiririz. Eski parçaları 5000 e satarsın. 4000 cebinden çıkar ama en azından fps ciddi artar.

Senin ki FPS sorunu değil stabilite sorunu 1080p için 6800xt güçlü bir kart sen donanımsal değişim yerine yazılımsal çözümlere bakmalısın...

Senin ki FPS sorunu değil stabilite sorunu 1080p için 6800xt güçlü bir kart sen donanımsal değişim yerine yazılımsal çözümlere bakmalısın...
Keşke bulabilsem dostum çok aradim pro driverlar mi dersin chipset driverlari mi dersin eski sürümler vs vs çok denedim ya kartin gercekten yazilimsal problemleri var ya da donanımsal ama donanimsal ise nasi test yapacagimi bilmiyorum eger yardimci olabilirseniz sevinirim en azindan donanimsal olmadigindan emin olayim

İşlemciyi parolapara ile 5000 e anakartı yine başka parolapara ile 2600 e alabilirsin. 16GB Ram de 1800tl onu da buluruz elbet. 9000tl ye getiririz. Eski parçaları 5000 e satarsın. 4000 cebinden çıkar ama en azından fps ciddi artar.
Evet mantıklı satmaya çalıştığım 5700xt var elimde onu elden çıkarmayı bekliyorum ve suanki sistemim de a320 gigabyte 5600x islemci 32 gb 3600hz de ramler var 7 8e gider diye düşünüyorum çok mudur sizce

Keşke bulabilsem dostum çok aradim pro driverlar mi dersin chipset driverlari mi dersin eski sürümler vs vs çok denedim ya kartin gercekten yazilimsal problemleri var ya da donanımsal ama donanimsal ise nasi test yapacagimi bilmiyorum eger yardimci olabilirseniz sevinirim en azindan donanimsal olmadigindan emin olayim
Hepsini üst üste kurduysan da sıkıntı olabilir. yapılacak şeyler güncel bios 1, güncel chipset 2, amd cleanup progrmı ile temiz driver kurmak 3, daha sonra karta fazla voltaj geliyor olabilir, bende ayarlar var bunları yaptıktan sonra hala devam ediyorsa undervolt ayarları veririm adrenalinden denersin harici programlara gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,003
Üyeler
174,286
Son üye
spoofer
Geri