Mithril
80+ Silver
- Bütçe
- 70000
Laptop alacağım ve rtx4080 ve ekranı büyük ve güzel birşeyler arıyorum ve 68k bir tane msi vector 16 buldum ve cihaz soğutma olsun kasa olsun gayet iyi ama tek sıkıntısı ekranı. Cihaz 16 inç ekran ve fullhd ve %70 srgb ile geliyor maalesef. İyi ekranlı bir şey istersemde en ucuz olarak 75k dolaylarında hp omen 17 var ve ne soğutma olarak nede kasa kalitesi ve yazılım olarak msi a denk maalesef (hall sensörü sorununuda unutmamak lazım) ama bunlara rağmen ekranı tam istediğim gibi 2k 240hz 17.3 inç %100srgb olarak geliyor.
fiyatları aynı olsaydı kesinlikle hp omen 17 tercih ederdim ama arada azımsanmayacak bir fark var. Evet herzaman msi da monitör alma şansım var ama çok uzun süreler maalesef kyk da geçireceğim bu yüzden kısa zamanda mönitör alamayacağım.
sizce hangisini tercih etmeliyim?
fiyatları aynı olsaydı kesinlikle hp omen 17 tercih ederdim ama arada azımsanmayacak bir fark var. Evet herzaman msi da monitör alma şansım var ama çok uzun süreler maalesef kyk da geçireceğim bu yüzden kısa zamanda mönitör alamayacağım.
sizce hangisini tercih etmeliyim?