𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 559
anladım4K kayıt alıyorum zaten orada öyle yazdığına bakma
Alıntıyı görüntüle
Buradan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, FHD oynayıp 2K kayıt bile alabilirsin

anladım4K kayıt alıyorum zaten orada öyle yazdığına bakma
Alıntıyı görüntüle
Buradan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, FHD oynayıp 2K kayıt bile alabilirsin
x264 ile dener misin? İşlemciyi kullanacağını biliyorum ama zaten canavar sorun olacağını sanmıyorum sorun bundan kaynaklı mı değil mi anlayalım
2k da oynuyorum oyun.warzone ve f1 kayıt niyetine yayın yapıyorum sonradan upload la uğraşmıyım diye.amd encoder seçersem oyun 60fps e sabitlenmiş gibi oluyor oynanmıyor. İşlemci codec yaparsam görüntü leş oluyor ve stutter yaşıyorum upload hızım 8mbs.aynı ayarlarla eski bilgiayarım rx570ile yaparken bi sorun yaşamıyordum. Yardımın için teşekkürlerSenin sorunun ne hocam
Aradığın ayar nedir tam olarak ?Bende zevkine yayın yapmak istiyorum 6800xt kartımla bir türlü ayarları tutturamadım. Bilen varsa belki burda deva bulurum
Valla hocam bende bilmiyorum ki böyle yazınca saçma geliyor biliyorum ama hiçbir ayar tutmadı. Araştırıyorum hep karşıma yayın için nvidia alın geçin yazıyolar. Kimisi warzone sorunlu diyor. Ne denediysem olmadı. Eski pc de olup şimdi olmaması da saçma.Aradığın ayar nedir tam olarak ?
Garipmiş, 1080p'de falan sorun oluyor mu? Kaç FPS alıyorsun peki 60'a sabitlenmiş gibi oluyor dedin ama?2k da oynuyorum oyun.warzone ve f1 kayıt niyetine yayın yapıyorum sonradan upload la uğraşmıyım diye.amd encoder seçersem oyun 60fps e sabitlenmiş gibi oluyor oynanmıyor. İşlemci codec yaparsam görüntü leş oluyor ve stutter yaşıyorum upload hızım 8mbs.aynı ayarlarla eski bilgiayarım rx570ile yaparken bi sorun yaşamıyordum. Yardımın için teşekkürler