Neler Yeni

Yardım 6900 XT | OBS kaydında çok kasıyor/donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
x264 ile dener misin? İşlemciyi kullanacağını biliyorum ama zaten canavar sorun olacağını sanmıyorum sorun bundan kaynaklı mı değil mi anlayalım
bu şekilde oluyor.

4K'da iken Render Resolution Scale ayarını düşürüp ekran kartı kullanımını azalttım ve kayıt aldım H265 ile takılma falan olmadı, %99'da kullandığı zaman olduğuna eminim yani bunun. İnternette ki videolarda da ekran kartı kullanımı %99 oluyor genelde fakat takılma, kasma gibi sorunlar olmuyor benchmark testlerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Batak
Twitter
BurakBatak7
Facebook
burak.batak.7
Senin sorunun ne hocam
2k da oynuyorum oyun.warzone ve f1 kayıt niyetine yayın yapıyorum sonradan upload la uğraşmıyım diye.amd encoder seçersem oyun 60fps e sabitlenmiş gibi oluyor oynanmıyor. İşlemci codec yaparsam görüntü leş oluyor ve stutter yaşıyorum upload hızım 8mbs.aynı ayarlarla eski bilgiayarım rx570ile yaparken bi sorun yaşamıyordum. Yardımın için teşekkürler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Batak
Twitter
BurakBatak7
Facebook
burak.batak.7
Aradığın ayar nedir tam olarak ?
Valla hocam bende bilmiyorum ki böyle yazınca saçma geliyor biliyorum ama hiçbir ayar tutmadı. Araştırıyorum hep karşıma yayın için nvidia alın geçin yazıyolar. Kimisi warzone sorunlu diyor. Ne denediysem olmadı. Eski pc de olup şimdi olmaması da saçma.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
2k da oynuyorum oyun.warzone ve f1 kayıt niyetine yayın yapıyorum sonradan upload la uğraşmıyım diye.amd encoder seçersem oyun 60fps e sabitlenmiş gibi oluyor oynanmıyor. İşlemci codec yaparsam görüntü leş oluyor ve stutter yaşıyorum upload hızım 8mbs.aynı ayarlarla eski bilgiayarım rx570ile yaparken bi sorun yaşamıyordum. Yardımın için teşekkürler
Garipmiş, 1080p'de falan sorun oluyor mu? Kaç FPS alıyorsun peki 60'a sabitlenmiş gibi oluyor dedin ama?
Sen de benim gibi değerler gözükür şekilde video çekip atarsan iyi olur bakarız bi ne varmış ne yokmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,522
Üyeler
166,391
Son üye
Swonx_5
Top Bottom