Yardım 6900 XT | OBS kaydında çok kasıyor/donuyor

AnhurChivas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Dostlar, ben bu ekran kartını FHD'de kullanıyordum normalde ve kayıt alırken herhangi bir sorunum yoktu fakat VSR ile 4K'da oynamaya başladım ve grafikler daha bi güzel gelmeye başladı gözüme, öyle devam etmeye karar verdim fakat ekran kartı kullanımı %99 olduğu zaman OBS ile kayıt aldığımda videoda aşırı bi kasma/donma oluyor, oyun sırasında herhangi bir fps drop yaşamıyorum.

Videoda görüldüğü üzere, tüm değerler sol tarafta gözüküyor;

Not:
İşlemci çok ısındığı için Turbo Boost devre dışı o yüzdende işlemci hızı düşük fakat kasma sorununun onunla ilgisi yok açıkken de denedim, tüm sistemim imzada gözüküyor. İmzada yazan sistem dışında ayriyeten 1x32GB bellek mevcut.

Neden dolayı oluyor bu sorun bilginiz var mı?

Yayın biti kaç?

Şahsen bana fazla geldi onu azaltıp halen drop devam ediyor mu bakarmısın ve obs çıkışın ssini atabilirmisin?
6000'e düşürdüm ve evet devam ediyor.
1667401724211.png

Bende zevkine yayın yapmak istiyorum 6800xt kartımla bir türlü ayarları tutturamadım. Bilen varsa belki burda deva bulurum

Maalesef ekran kartı gücü isteyen yerlerde elindeki şartlarla OBS ile kayıt alman zor. AMD ReLive ile almaktan başka çaren yok maalesef.

Encoder kısmında başka bir şey varsa onun da SS'ini atar mısın?

Encoderdan kaynaklı gibime geldi
Deneyim hemen H264 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Encoderdan kaynaklı gibime geldi
Yok, gene aynı.

Maalesef ekran kartı gücü isteyen yerlerde elindeki şartlarla OBS ile kayıt alman zor. AMD ReLive ile almaktan başka çaren yok maalesef.

Encoder kısmında başka bir şey varsa onun da SS'ini atar mısın?
1667402216277.png

x264 ile dener misin? İşlemciyi kullanacağını biliyorum ama zaten canavar sorun olacağını sanmıyorum sorun bundan kaynaklı mı değil mi anlayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,059
Üyeler
175,158
Son üye
Alpkan
Geri