kart değerli hotspot hariç güzel denebilir 2k da falan 100e yakın dereceleri görür gibi ilanı kaça koymuşlarŞöyle bir ekran kartı var bilen arkadaşlar değerleri iyi mi model red devil modeli fiyat olarak kaça alsak iyidir bilgilendirirseniz sevinirimAlıntıyı görüntüle
Alınmaz mı reisim bakım falan mı gerekir yoksa miningden falan dolayı mı olurhotspot gereğinden fazla sıcak normal sıcaklıkta o modele göre fazla denebilir.
14 binkart değerli hotspot hariç güzel denebilir 2k da falan 100e yakın dereceleri görür gibi ilanı kaça koymuşlar
alınmaz bence fiyat bilgim yok. Bakım ister yani kart alıcaksanız da onu bilerek alınAlınmaz mı reisim bakım falan mı gerekir yoksa miningden falan dolayı mı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 bin
Hotspot ve normal dereceler kaç olmalı alınabilecek kartların hocam aklımda olsun bana bilgi verirsenalınmaz bence fiyat bilgim yok. Bakım ister yani kart alıcaksanız da onu bilerek alın
modelden modele değişir giriş seviye bi model için bu değerler iyiHotspot ve normal dereceler kaç olmalı alınabilecek kartların hocam aklımda olsun bana bilgi verirsen
ilk önce 2k da furmak iste 15dk yapsınlar hotspot daha yüksek çıkar bunu bahane ederek 12k teklif etAlınmaz mı reisim bakım falan mı gerekir yoksa miningden falan dolayı mı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 bin
Üstad bi konusayım ben kayserideyim bayramda istanbula geldim bu arkadaşı buldumda azcık kıllandırdı beni ben dener atarım uyarsa alırsın cart curt diyo çok yanaşmıyor fiyatlarıda emsallerinden uygunilk önce 2k da furmak iste 15dk yapsınlar hotspot daha yüksek çıkar bunu bahane ederek 12k teklif et