6900xt Furmark testi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
13000
Merhaba Dostlar,

İkinci el bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak 6900xt düşünüyorum. Bir arkadaşla konuştuk, furmark testi gördüğünüz gibi. Bu kart 10 bin TL'ye alınır mı? Ayriyeten işlemci de 7500f kullanacağım anakart tavsiyeniz var mıdır?
IMG_3485.webp

kart çok bakımsız. ayrıca hotspot 97 derece adana sıcagında olsa bile bu kadar çıkmaz.canı alınmış gibi duruyor. başka kart bakınız

6 dk da 97° fazla bide kartın normal sıcaklığı buna rağmen düşük bi tuhaflık var. Fiyatı iyi ama içi açılmış mı kartın, bakım yapılsa sıcaklıklar düzelir büyük ihtimal

Merhaba Dostlar,

İkinci el bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak 6900xt düşünüyorum. Bir arkadaşla konuştuk, furmark testi gördüğünüz gibi. Bu kart 10 bin TL'ye alınır mı? Ayriyeten işlemci de 7500f kullanacağım anakart tavsiyeniz var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Karta bakım yapılmış ama termal padleri es geçilmiş hot spot 6 dakika için bir tık fazla 97 yerine 89-87 olsa tadından yenmezdi eğer alırım bakımını yaparım diyorsan %52 fan için güzel değerler bunlar.

Kasanın hava akışı falan etkili baya sıcaklıkta. 10 bin liraya alınır. Bende 2.el aynı kartı aldım adamın kasasında 87 yi geçmiyordu hotspot bende 100ü geçtiği oluyor. Genel olarak sıcak çalışan bi seri zaten 6000 serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,368
Üyeler
183,736
Son üye
hornswoggle
Geri