Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sagol teşekkürlerHocam ben yanlış anlamışım pardon. Note 8 pro aldınız zannettim boşverin 2 gb rami kafanıza takmayın
sagol teşekkürlerHocam ben yanlış anlamışım pardon. Note 8 pro aldınız zannettim boşverin 2 gb rami kafanıza takmayın
başta ben de tanıyamamıştımnoldu pp yi degiştirmişssin tanıyamadım seni![]()
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB) Temel Özelliklerineyse hocam redmi note 9 pro üzücek telefon degil işlemciden az kısılmış ama kamera batarya farkı redmi note 9 pro çok önde jarjı nerdeysew bitmiyor telefonun
Post automatically merged:
yurtdışı tel ler 8gb ram satılıyor
la bende 4gb ramli tel var onu napcazsagol teşekkürler
Yurt dışında varsa böyle bir model bilmiyorum ama bence note 9 zaten daha güncel iade etme.biliyorum ama fazlası neden olmasın
Post automatically merged:
türkiyede satılmıyor 8gb ram modeli
3gb ramden geçtim 6gb rame oh be dedim gerçekten akıyor maşallahla bende 4gb ramli tel var onu napcaz
ama oyun oynamıyom
evet işelmci olarak 8 pro daha güçlü ama batarya kamera stabil güncel olarak 9 pro tokatlıyorYurt dışında varsa böyle bir model bilmiyorum ama bence note 9 zaten daha güncel iade etme.
Ama note 8 daha iyi note 9 dan diyenlerde vardı bana.
Note 8 ve pro da animasyonlarda ara sıra kasmalar oluyor ufak ufak kronik sorunu sanırım.evet işelmci olarak 8 pro daha güçlü ama batarya kamera stabil güncel olarak 9 pro tokatlıyor
okey sagolun konu kapanmıştır iyi akşamlar.Note 9 çok iyi, bırak kalsın