6k Bütçe ile TKL Mekanik Klavye Önerisi

W4IT

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba bütçem 6k ve %75 gibi klavyelerden nefret ediyorum lütfen önermeyin. Normal TKL klavye istiyorum normalde apex pro alacaktım fakat ne yazık ki klavye İngilizce ve ş t ö ğ gibi tuşlar bulunmuyor. Acaba bu tarz klavye önerisi yapabilecek var mı? Yeşil veya mavi switch olmasın lütfen teşekkürler şimdiden.

RGB mi bu acaba? değilse alamam (rgb imiş tamam)

Tkl çok bir opsiyon yok. %75 baya rahat niye tercih etmiyorsunuz. Bir de manyetik switch niye almıyorsunuz ?

ğüşiöç gibi tuşlar sadece keycapte yazmıyor onun dışında bastığında o harfler çıkıyor <> tuşları için yazılımdan non eng keyboard tuşu ataman lazım başka tuşa

Tkl çok bir opsiyon yok. %75 baya rahat niye tercih etmiyorsunuz. Bir de manyetik switch niye almıyorsunuz ?
%75 de kullandığım birçok tuş yok ve benim için alışılmışın dışında. TKL benim için çok önemli. Logitech in tkl klavyeleri çok iyi veya da steelseries'in fakat ne yazık ki türkçe değiller :/

%75 de kullandığım birçok tuş yok ve benim için alışılmışın dışında. TKL benim için çok önemli. Logitech in tkl klavyeleri çok iyi veya da steelseries'in fakat ne yazık ki türkçe değiller :/

Bi de bu var. İkisinden beğendiğini al.

zamanında kullanmıştım knob tuşunun yokluğuna alışamadığımdan iade etmiştim premium bir ürün tadı hala damağımda
Neden bu tarz klavyeler çok ünlü oldu ya ne vardı normal tkl olsa. Piyasada tkl klavye yok olanda türkçe değil kafayı yiyeceğim. Bu klavyeler çok kötü aralarına toz pislik girse temizlenmez kapalılar ve sesleri berbat. Ayrıca enter tuşlarıda küçük en çok bastığım tuşun bu kadar küçük olması çok sorun

Merhaba bütçem 6k ve %75 gibi klavyelerden nefret ediyorum lütfen önermeyin. Normal TKL klavye istiyorum normalde apex pro alacaktım fakat ne yazık ki klavye İngilizce ve ş t ö ğ gibi tuşlar bulunmuyor. Acaba bu tarz klavye önerisi yapabilecek var mı? Yeşil veya mavi switch olmasın lütfen teşekkürler şimdiden.
ingilizce klavyeyi türkçe olarak kullanabiliyorsunuz sadece tuşların üstünde yazmıyor ben öyle yaptım

tkl neden istiyosunuz del tuşlarının olduğu yeri mi istiyosunuz
TKL istememin nedeni evet del home tuşları önem arz ediyor özellikle yaptığım iş gereği. Ve uzun olmasının sorunu da oyun oynarken numpadi hayatım boyunca hiç kullanmam ve boşuna yer kaplaması. Razer v3 almıştım tkl versiyonunu fakat o da acayip sesli iade ettim yoksa klavye harikaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ingilizce klavyeyi türkçe olarak kullanabiliyorsunuz sadece tuşların üstünde yazmıyor ben öyle yaptım
Bu kafa karıştırır diye çok korkuyorum

Geri