Yok süt tek başına 30 TL muzun kilosuda vardır 60 70 TL. O kadar uğraşmayı ve tadının iğrenç olmasını da katarsan biz danoneden devamsüte muz veya kakao karıştırmak daha sağlıklı ve daha ucuz
tadının iğrenç olması mı?Yok süt tek başına 30 TL muzun kilosuda vardır 60 70 TL. O kadar uğraşmayı ve tadının iğrenç olmasını da katarsan biz danoneden devam
Dünyanın en yapay berbat şeylerine tadı güzel diyip muz kakao ve süt karışımına tadı iğrenç demek bağırttıYok süt tek başına 30 TL muzun kilosuda vardır 60 70 TL. O kadar uğraşmayı ve tadının iğrenç olmasını da katarsan biz danoneden devam
Yanlış bir şey söylememiş ki adam, evet markette satılanlar sağlıksız tartışmaya bile gerek yok fakat çoğu abur cuburun tadı evde yapılanlara göre kat ve kat daha güzel oluyor. Mesela marketten aldığın cipsin tadını evde asla yakalayamazsın aynı şey bunlar için de geçerli.tadının iğrenç olması mı?
sen laboratuvar malzemelerini yemeye devam et 10 15 yıl sonra niye sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dünyanın en yapay berbat şeylerine tadı güzel diyip muz kakao ve süt karışımına tadı iğrenç demek bağırttı
bir kilo muzdan bir danone çıkmıyor daha kötüsü çok daha ucuza gerçeği varken
ben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorumYanlış bir şey söylememiş ki adam, evet markette satılanlar sağlıksız tartışmaya bile gerek yok fakat çoğu abur cuburun tadı evde yapılanlara göre kat ve kat daha güzel oluyor. Mesela marketten aldığın cipsin tadını evde asla yakalayamazsın aynı şey bunlar için de geçerli.
Ben de bazen dondurma, muz, süt, şeker veya bal dörtlüsünü evde yapıp içiyorum tadı da güzel oluyor ama markettekiler kadar değil
cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorumYanlış bir şey söylememiş ki adam, evet markette satılanlar sağlıksız tartışmaya bile gerek yok fakat çoğu abur cuburun tadı evde yapılanlara göre kat ve kat daha güzel oluyor. Mesela marketten aldığın cipsin tadını evde asla yakalayamazsın aynı şey bunlar için de geçerli.
Ben de bazen dondurma, muz, süt, şeker veya bal dörtlüsünü evde yapıp içiyorum tadı da güzel oluyor ama markettekiler kadar değil
bağımlı olmaya gerek yokki canın çektiğinde yiyeceksin tabi ki o yenmez bu yenmez şu yenmez bir elinde sarımsak diğer elinde yumurta domateslemi gezeceksiniz hayatınız boyuncaben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorum
tadı kötü bile olsa kanser olmaya tercih ederdim ama tadı çok çok daha iyi
cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorum
bazı şeylerin tadını güzel yapabilmek için mutfaktan anlamak gerekiyor birazcık, abur cubur bağımlısı adam için zor işler
aynen o şekilde ağzımda da biftek avokado muzla geziyorum gerçek insan gibi yaşıyorumbağımlı olmaya gerek yokki canın çektiğinde yiyeceksin tabi ki o yenmez bu yenmez şu yenmez bir elinde sarımsak diğer elinde yumurta domateslemi gezeceksiniz hayatınız boyunca