görünen köy kılavuz istemez sana kılavuz versekte anlamazsınBu arkadaşı pek ciddiye almayın her konunun altında negatif yorumlar yapıyor
Günlük olarak neler yiyorsun anlatsana? Marketten mesela. Abur cubur ne seviyorsun vs.görünen köy kılavuz istemez sana kılavuz versekte anlamazsın
muz aroma vericisi ve 0.01 muz oranını gören herkes bir şüpheye düşer ama zombileşmişsin
abur cubur yemiyorum, biraz vaktini ayırırsan gerçek yemek bulmak zor değil. tavuk bonfile, biftek karides gibi şeyler ana protein kaynağım. karbonhidrat olarak pirinç ve meyveler. lif için sebzeler. artı olarak bal ve yulaf. daha baya var ama sizin gibilere anlatmak zorunda değilim anlatsamda tonla bahaneniz olur bağımlısınız çünkü abur cubura ıvır zıvıraGünlük olarak neler yiyorsun anlatsana? Marketten mesela. Abur cubur ne seviyorsun vs.
Gören de sanır ki doğal moğal cart curt yerlerden alışveriş yapıyor. Köylüler bile işin hilesine girmiş kalitesiz besinlerle üretim yapıyor hey anam hey.
Kendin yapmadıktan sonra doğal bir şey yok. Geç bu işleri.
Nası çıkmıyor yoğurt bir adet süt az şeker bittiaz sallatadının iğrenç olması mı?
sen laboratuvar malzemelerini yemeye devam et 10 15 yıl sonra niye sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dünyanın en yapay berbat şeylerine tadı güzel diyip muz kakao ve süt karışımına tadı iğrenç demek bağırttı
bir kilo muzdan bir danone çıkmıyor daha kötüsü çok daha ucuza gerçeği varken
bir kilo muzla fazla fazla yaparsın yani demek istedim. anlamanda sorun var. abur cuburdan olmuş olabilir. aşağıda yazdığım üzere içinde sadece on binde 1 muz varNası çıkmıyor yoğurt bir adet süt az şeker bittiaz salla
He sen yeme belki 101 yaşını görürsünmuzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mı
sen böyle yaşamaya devam et 40ında hastane hastane dolaşırsın
canan karatay berbat bi diyetisyen ayrıca
valla tadı berbat kankam ne yazık ki ağız tadınız kaybolmuş
sussana
kendisi elit tayfadan içmez o danone felenGünlük olarak neler yiyorsun anlatsana? Marketten mesela. Abur cubur ne seviyorsun vs.
Gören de sanır ki doğal moğal cart curt yerlerden alışveriş yapıyor. Köylüler bile işin hilesine girmiş kalitesiz besinlerle üretim yapıyor hey anam hey.
Kendin yapmadıktan sonra doğal bir şey yok. Geç bu işleri.
Gayet yeterli. Senelerce centro muzlu gofret yemiş nesiliz bizbir kilo muzla fazla fazla yaparsın yani demek istedim. anlamanda sorun var. abur cuburdan olmuş olabilir. aşağıda yazdığım üzere içinde sadece on binde 1 muz var
olay 101 yaşını görmek değil. ölene kadar acı çekmeden yaşamak. sen sahte muz aromasıyla tatlandırılmış şeker basılmış on binde bir muz içerikli zırvayı anan yapmış gibi savunmaya devam et. bence bu yazdıklarım bile savunduğun şeyin ne kadar acınası olduğunu gösteriyorHe sen yeme belki 101 yaşını görürsün
Bal şeker yapar günlük yulafı obezler veya atlar yer lif'in fazlası iyi değildir dokuyu bozar ki sen pazardan aldığın meyve ve sebzenin gdo'suz adam akıllı bir şey olduğunu'mu sanıyorsun?abur cubur yemiyorum, biraz vaktini ayırırsan gerçek yemek bulmak zor değil. tavuk bonfile, biftek karides gibi şeyler ana protein kaynağım. karbonhidrat olarak pirinç ve meyveler. lif için sebzeler. artı olarak bal ve yulaf. daha baya var ama sizin gibilere anlatmak zorunda değilim anlatsamda tonla bahaneniz olur bağımlısınız çünkü abur cubura ıvır zıvıra
sen yemişsin dostum ben yemedim. valla avrupanın en obez ülkesi oluşumuzun resmi verilerisinizGayet yeterli. Senelerce centro muzlu gofret yemiş nesiliz biz
sen yemeye devam et dost bal şeker yapardan sonrasını okumadım gerek yok pek bal şeker yapar ne demek DOPFGJSDIJGIOPĞDSBal şeker yapar günlük yulafı obezler veya atlar yer lif'in fazlası iyi değildir dokuyu bozar ki sen pazardan aldığın meyve ve sebzenin gdo'suz adam akıllı bir şey olduğunu'mu sanıyorsun?
He yani hiç canın baklava çekmiyor, tatlı çekmiyor; hamburger, pizza yemiyorsun falan. Sadece market ürünü olarak bakma olaya. En basitinden normal bir insanın bir - iki şey de olsa sevdiği market ürün olabilir fazla abartmadan. Ne gözle bakıyorsun bize? 100 kilo obez durmadan abur cubur yiyen biri mi. Belki senden de sağlıklı olabilirim.abur cubur yemiyorum, biraz vaktini ayırırsan gerçek yemek bulmak zor değil. tavuk bonfile, biftek karides gibi şeyler ana protein kaynağım. karbonhidrat olarak pirinç ve meyveler. lif için sebzeler. artı olarak bal ve yulaf. daha baya var ama sizin gibilere anlatmak zorunda değilim anlatsamda tonla bahaneniz olur bağımlısınız çünkü abur cubura ıvır zıvıra