Kara*
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,321
Yok öyle kızlar ilgileniyor diye onu giyelim erkek adam seher yıldızı giyer.La zaten kızların ilgisi bu tarz şekiyor
Yok öyle kızlar ilgileniyor diye onu giyelim erkek adam seher yıldızı giyer.La zaten kızların ilgisi bu tarz şekiyor
Yürürken falan yukarı kalkmıyor paçası rahatsız etmiyor kumaşı rahatBunun olayı ne
Kız Arkadaşların külotunu nasıl görüyorBen devamlı paçalı giyiyorum çok rahat diğerlerini asla giymem bazen kız arkadaşlarım görünce soruyor çok rahat diyorum
Kalkmıyorsa sıkıntı vardır giymem o zmnYürürken falan yukarı kalkmıyor paçası rahatsız etmiyor kumaşı rahat
Aynen paçalılar daha rahat bide arjantin malı pahalı oluyor biraz ama bu sitede uygunBen devamlı paçalı giyiyorum çok rahat diğerlerini asla giymem bazen kız arkadaşlarım görünce soruyor çok rahat diyorum
Kız Arkadaşların külotunu nasıl görüyor
Tutku markasından vazgeçemem...https://www.turkobir.com.tr/6-adet-siyah-l-erkek-pacali-kulot-120-024 benim kargom bugün geldi paçası uzun külotlar yürürken rahatsız etmediği için bunları size tavsiye ediyorumvallaha denedim çok rahat
Bro aynı evde yaşayınca görüyo boxerle dolaşıyorum evdeKız Arkadaşların külotunu nasıl görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalkmıyorsa sıkıntı vardır giymem o zmn
Knk bu güzelŞunu giyiyorsun ve malum bir iş denk geliyor erkeğin! Yanında taşradan çıkmış gibi dikiliyorsun![]()