saatlik kupon dağıtıyor arada uygulamaya gir hocam süper tık kuponlarmı ne yazıyordu belli saatleri var sabah 1 akşam 8 gibi vs. 100 lira üstüne 30 lira 200 lira üstüne 50 lira gibi kuponlar dağıtıyor cabuk bitiyor ama takip edip hemen sepetten almak lazım.1.5 metre boy benim için yeterli zaten prizin yanındayım bu n11 linkdeki hoşuma gitti teşekkür ederim. bu kupon olaylarını bilmiyorum ama o nasıl oluyor
Hocam banada 3 m lazımdı ama bulamamıştım 3 metre olmuyor en fazla 2 görmüştüm dediğim gibi kablo uzun olursa akım koruma vazifesini tam yapmıyor diye uzun tutmuyorlar kabloyu. Sende benm gibi bi tane kablosuz 3 lü alacaksın onu normal bir uzatmanın ucuna takıp kullanacaksınHocam priz baya uzak bana ortalama 2.5 metre fln ama 2.5 olmadığı için 3m bakıyorum. Ben pek anlamadığım için 3m varsa bakma şansınız var mı?
Hocam size bulduğum bazı prizleri atıcam bir göz atarsanız bakın iyi mi kötü mü diyesaatlik kupon dağıtıyor arada uygulamaya gir hocam süper tık kuponlarmı ne yazıyordu belli saatleri var sabah 1 akşam 8 gibi vs. 100 lira üstüne 30 lira 200 lira üstüne 50 lira gibi kuponlar dağıtıyor cabuk bitiyor ama takip edip hemen sepetten almak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam banada 3 m lazımdı ama bulamamıştım 3 metre olmuyor en fazla 2 görmüştüm dediğim gibi kablo uzun olursa akım koruma vazifesini tam yapmıyor diye uzun tutmuyorlar kabloyu. Sende benm gibi bi tane kablosuz 3 lü alacaksın onu normal bir uzatmanın ucuna takıp kullanacaksın
Hocam size bulduğum bazı prizleri atıcam bir göz atarsanız bakın iyi mi kötü mü diye
vermezlerse çok da bekleme hocam 2-3 gün önce dağıtılıyordu çünkü aldım bende bişeyler bunu arada sırada yapıyorlar dağıtma işi bittiyse belki 1-2 ay gelmez daha bu sefer kupon beklerken alacağın prize zam gelirkupon bekliyip tunçmatiğinkini alıcağım teşekkür ederim