Neler Yeni

6lı priz önerisi verir misiniz

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Kasımda 46₺ ye aldığım şey 256₺ olmuş şaka mı bu abi?

Makel marka standart birpriz alsan yeterli.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
1.5 metre boy benim için yeterli zaten prizin yanındayım bu n11 linkdeki hoşuma gitti teşekkür ederim. bu kupon olaylarını bilmiyorum ama o nasıl oluyor
saatlik kupon dağıtıyor arada uygulamaya gir hocam süper tık kuponlarmı ne yazıyordu belli saatleri var sabah 1 akşam 8 gibi vs. 100 lira üstüne 30 lira 200 lira üstüne 50 lira gibi kuponlar dağıtıyor cabuk bitiyor ama takip edip hemen sepetten almak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam priz baya uzak bana ortalama 2.5 metre fln ama 2.5 olmadığı için 3m bakıyorum. Ben pek anlamadığım için 3m varsa bakma şansınız var mı?
Hocam banada 3 m lazımdı ama bulamamıştım 3 metre olmuyor en fazla 2 görmüştüm dediğim gibi kablo uzun olursa akım koruma vazifesini tam yapmıyor diye uzun tutmuyorlar kabloyu. Sende benm gibi bi tane kablosuz 3 lü alacaksın onu normal bir uzatmanın ucuna takıp kullanacaksın

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
saatlik kupon dağıtıyor arada uygulamaya gir hocam süper tık kuponlarmı ne yazıyordu belli saatleri var sabah 1 akşam 8 gibi vs. 100 lira üstüne 30 lira 200 lira üstüne 50 lira gibi kuponlar dağıtıyor cabuk bitiyor ama takip edip hemen sepetten almak lazım.

Hocam banada 3 m lazımdı ama bulamamıştım 3 metre olmuyor en fazla 2 görmüştüm dediğim gibi kablo uzun olursa akım koruma vazifesini tam yapmıyor diye uzun tutmuyorlar kabloyu. Sende benm gibi bi tane kablosuz 3 lü alacaksın onu normal bir uzatmanın ucuna takıp kullanacaksın

Hocam size bulduğum bazı prizleri atıcam bir göz atarsanız bakın iyi mi kötü mü diye

Hocam size bulduğum bazı prizleri atıcam bir göz atarsanız bakın iyi mi kötü mü diye

https://m.n11.com/urun/viko-multi-l...cocuk-korumali-3-metre-siyah-90137403-2484544 buda aynısı sanırım.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
kupon bekliyip tunçmatiğinkini alıcağım teşekkür ederim

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
kupon bekliyip tunçmatiğinkini alıcağım teşekkür ederim
vermezlerse çok da bekleme hocam 2-3 gün önce dağıtılıyordu çünkü aldım bende bişeyler bunu arada sırada yapıyorlar dağıtma işi bittiyse belki 1-2 ay gelmez daha bu sefer kupon beklerken alacağın prize zam gelir :)

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
aldım o zaman hocam bekletmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0