ekipmanlarla beraber imkansız 2060 ama zorlarsan biraz ekipmanlarıda ultra bir şey almaz isen 1650 super bi sistem toplıyabilirsin başlığı düzenle ekipmanlarla beraber yazekipmanlarla berbermi
fps türü oyunlar oynuyorsan monitör mous kulaklık ağırlıkla ben hikaye oyunu oynuyorum tadımlık dersen ekipmandan kısıp kasaya yatırabilirsinekipmanlarla berbermi
her şey dahil yazıyor zaten sen yanlış anlamışsın olayı bu arada online oyunlardan nefret ederim.ekipmanlarla beraber imkansız 2060 ama zorlarsan biraz ekipmanlarıda ultra bir şey almaz isen 1650 super bi sistem toplıyabilirsin başlığı düzenle ekipmanlarla beraber yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps türü oyunlar oynuyorsan monitör mous kulaklık ağırlıkla ben hikaye oyunu oynuyorum tadımlık dersen ekipmandan kısıp kasaya yatırabilirsin
ips panel bi monitör klavye mous 1.5 k ya dizersin geri kalan parçalar ile 1660 super ryzen 3100 sistem kurabilirsinher şey dahil yazıyor zaten sen yanlış anlamışsın olayı bu arada online oyunlardan nefret ederim.
Bu linkte önceki haftalardaki ürünler var Gaming GecesininEvet arkadaslar butcem en fazla 7k sistem hazır olursa toplama bakımından daha iyi olur benim icin ,yazan arkadaslarada simmdiden teşekkürler.
güzel ama monitör klavye falan 600tlye sığdıramazsın