Neler Yeni

7.000TL her şey DAHİL SİSTEM TAVSİYESİ

PESMERAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Çağlar Keskin
Evet arkadaslar butcem en fazla 7k sistem hazır olursa toplama bakımından daha iyi olur benim icin ,yazan arkadaslarada simmdiden teşekkürler.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
her cumagaming gecesi var aklına gelen parçaları ve fiyatları bi kağıda yaz o fiyata düşerseo ürün onu satın al rahat rtx 2060 sistem dizersin

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ekipmanlarla berbermi
ekipmanlarla beraber imkansız 2060 ama zorlarsan biraz ekipmanlarıda ultra bir şey almaz isen 1650 super bi sistem toplıyabilirsin başlığı düzenle ekipmanlarla beraber yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekipmanlarla berbermi
fps türü oyunlar oynuyorsan monitör mous kulaklık ağırlıkla ben hikaye oyunu oynuyorum tadımlık dersen ekipmandan kısıp kasaya yatırabilirsin

PESMERAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Çağlar Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekipmanlarla beraber imkansız 2060 ama zorlarsan biraz ekipmanlarıda ultra bir şey almaz isen 1650 super bi sistem toplıyabilirsin başlığı düzenle ekipmanlarla beraber yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps türü oyunlar oynuyorsan monitör mous kulaklık ağırlıkla ben hikaye oyunu oynuyorum tadımlık dersen ekipmandan kısıp kasaya yatırabilirsin
her şey dahil yazıyor zaten sen yanlış anlamışsın olayı bu arada online oyunlardan nefret ederim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Evet arkadaslar butcem en fazla 7k sistem hazır olursa toplama bakımından daha iyi olur benim icin ,yazan arkadaslarada simmdiden teşekkürler.
Bu linkte önceki haftalardaki ürünler var Gaming Gecesinin
Buradan fikir sahibi olabilirsin ne tür parçalar alabileceğine karar verirsin
Her hafta farklı ürünler geliyor ama kabataslak düşünceni belirlemiş olursun.

Top Bottom