Neler Yeni

Çözüldü✓ 7.1 mi kullanmalıyım dolby access mi ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Buğra
razer barracuda x kullanıyorum 7.1 mi dolby acces mi kullanayım bir türlü karar veremedim ikisini birlikte kullansam olur mu bu konuda bilgili arkadaşlar anlatırsa çok iyi olur ?

mssfxwas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Yılmaz
İkisini de kullandım. Bence dolby access'in music detailed kısmı en iyisi tavsiye ederim

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de kullandım. Bence dolby access'in music detailed kısmı en iyisi tavsiye ederim
hocam sadece müzik için değil oyun için de geçerli ikisini birlikte kullansam olur mu

mssfxwas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Yılmaz
hocam sadece müzik için değil oyun için de geçerli ikisini birlikte kullansam olur mu
Oyun için olanı da iş yapar fakat doğrusunu söylemek gerekirse arasında sürekli geçiş yapmak bir süre sonra yorucu oluyor. Ben süreki müzik kısmını kullanıyorum her türlü gideri var

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Buğra
Oyun için olanı da iş yapar fakat doğrusunu söylemek gerekirse arasında sürekli geçiş yapmak bir süre sonra yorucu oluyor. Ben süreki müzik kısmını kullanıyorum her türlü gideri var
evet hocam sürekli değiştirmek beni de yordu bi tane seçmek istiyorum artık

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Lloyd
razer barracuda x kullanıyorum 7.1 mi dolby acces mi kullanayım bir türlü karar veremedim ikisini birlikte kullansam olur mu bu konuda bilgili arkadaşlar anlatırsa çok iyi olur ?
Dolby Atmos Sanal 7.1'den daha iyi iş çıkarıyor bence.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Buğra
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Lloyd
peki ikisi birlikte kullanılırsa olur mu sizce
Aynı anda kullanıldığında çakışabilir diye düşünüyorum. Mobilde kullandığım müzik uygulaması mesela bu şekilde uyarı veriyordu sanal ses konusunda. Ama ikisi açık deneyip nasıl ses verdiğini test edebilirsin yine de.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Buğra
Aynı anda kullanıldığında çakışabilir diye düşünüyorum. Mobilde kullandığım müzik uygulaması mesela bu şekilde uyarı veriyordu sanal ses konusunda. Ama ikisi açık deneyip nasıl ses verdiğini test edebilirsin yine de.
hocam sildim 7.1 i dolby access daha iyi geldi 7.1 sesleri bulanıklaştırıyor gibi teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,724
Üyeler
165,410
Son üye
omerfrk34
Top Bottom