LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Yine çok uzun bir süre satıldıBitmiş
Yine çok uzun bir süre satıldıBitmiş
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın valla bir iki şey daha soracağımVergiler dahil hocam
Soruya atlıyorum ama yanlış anlamayın alışveriş yaptığım için atladım.Hocam çok soru sordum kusura bakmayın valla bir iki şey daha soracağım
Hangi switchi önerirsiniz Red Brown Yellow
Banggood sorun cikarirmi ürün bozuk gelirse vs. İade oluyormu banggooddan hiç alışveriş yapmadım birde ne kadar sürede gelir
Anladım hocam switch konusunda kararsızım biraz onuda araştıracağım teşekkürlerSoruya atlıyorum ama yanlış anlamayın alışveriş yaptığım için atladım.
Yellow çok sesliydi diye hatırlıyorum bence onu tercih etme. Red çok iyi bir switch hızlı + sessiz sayılabilir. Brown'da da hissiyat daha iyi biraz daha sesli ben brown tercih ettim.
Klavyemde esc tuşu bir süre sonra bozuldu sanırım benim hatamdı tuşu çıkarıp takarken bunu desteğe anlattım çıkarıp takınca böyle oldu diye ama hiç sizin hatanız bile demeden o zaman ödemiş olduğum ücretin 1/4'ünü iade etmişti.
Turkey Direct Mail ile ortalama 14 gün içinde ulaşıyor
Hissiyatta tokluk anlamında : Brown> Yellow > RedAnladım hocam switch konusunda kararsızım biraz onuda araştıracağım teşekkürler
Hissiyatta tokluk anlamında : Brown> Yellow > Red
Sesliden sessize doğru : Brown > Yellow > Red
aralarında en iyisi bence yellow sonra da brown redi şu an kullanıyorum hiç hoşuma gitmiyor
Arkadaş cevap vermiş hocam site güvenilir bence Brown ve yellow switch benzer hangisinin sesi daha hoş geliyorsa onu alın
Teşekkürler yardımlarınız içinSoruya atlıyorum ama yanlış anlamayın alışveriş yaptığım için atladım.
Yellow çok sesliydi diye hatırlıyorum bence onu tercih etme. Red çok iyi bir switch hızlı + sessiz sayılabilir. Brown'da da hissiyat daha iyi biraz daha sesli ben brown tercih ettim.
Klavyemde esc tuşu bir süre sonra bozuldu sanırım benim hatamdı tuşu çıkarıp takarken bunu desteğe anlattım çıkarıp takınca böyle oldu diye ama hiç sizin hatanız bile demeden o zaman ödemiş olduğum ücretin 1/4'ünü iade etmişti.
Turkey Direct Mail ile ortalama 14 gün içinde ulaşıyor
Asıl konudan alakasız oldu biraz
Hocam kargoya verilmiş. Sizin de verildi mi ?Üründen bende aldım umarım pişman ettirmez tamda ramazanda geliyor iyi denk geldi
3700 TL'di bu500 TL ithalat ücreti depozitosu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu var hocam fırın gibi bir ara 3 bin liraydı tekrar düşebilir
Johnson Aircooking, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6CFFJYY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_GZ1ZRD0K0PQBTRDW890V
Verilmiş kargoya ekol bir kargo firması Almanya'dan geldikten sonra onlar alıp dagitacaklar demek oluyor. Keşke UPS falan olaydı ama neyse artık idare edicez.Hocam kargoya verilmiş. Sizin de verildi mi ?
Bir de bu ekol kargo nedir?
Benimde verilmiş. Arkadaşın da dediği gibi keşke UPS olsaymışHocam kargoya verilmiş. Sizin de verildi mi ?
Bir de bu ekol kargo nedir?
Bana ekol gelemez ki hocam bölgede hiç yok. Amazon Türkiye bile onunla göndermiyorVerilmiş kargoya ekol bir kargo firması Almanya'dan geldikten sonra onlar alıp dagitacaklar demek oluyor. Keşke UPS falan olaydı ama neyse artık idare edicez.