Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 7.5L AİR FRYER 1.738 TL

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Vergiler dahil hocam
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın valla bir iki şey daha soracağım

Hangi switchi önerirsiniz Red Brown Yellow

Banggood sorun cikarirmi ürün bozuk gelirse vs. İade oluyormu banggooddan hiç alışveriş yapmadım birde ne kadar sürede gelir

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın valla bir iki şey daha soracağım

Hangi switchi önerirsiniz Red Brown Yellow

Banggood sorun cikarirmi ürün bozuk gelirse vs. İade oluyormu banggooddan hiç alışveriş yapmadım birde ne kadar sürede gelir
Soruya atlıyorum ama yanlış anlamayın alışveriş yaptığım için atladım.
Yellow çok sesliydi diye hatırlıyorum bence onu tercih etme. Red çok iyi bir switch hızlı + sessiz sayılabilir. Brown'da da hissiyat daha iyi biraz daha sesli ben brown tercih ettim.
Klavyemde esc tuşu bir süre sonra bozuldu sanırım benim hatamdı tuşu çıkarıp takarken bunu desteğe anlattım çıkarıp takınca böyle oldu diye ama hiç sizin hatanız bile demeden o zaman ödemiş olduğum ücretin 1/4'ünü iade etmişti.
Turkey Direct Mail ile ortalama 14 gün içinde ulaşıyor
Asıl konudan alakasız oldu biraz

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Yellow çok sesliydi diye hatırlıyorum bence onu tercih etme. Red çok iyi bir switch hızlı + sessiz sayılabilir. Brown'da da hissiyat daha iyi biraz daha sesli ben brown tercih ettim.
Klavyemde esc tuşu bir süre sonra bozuldu sanırım benim hatamdı tuşu çıkarıp takarken bunu desteğe anlattım çıkarıp takınca böyle oldu diye ama hiç sizin hatanız bile demeden o zaman ödemiş olduğum ücretin 1/4'ünü iade etmişti.
Anladım hocam switch konusunda kararsızım biraz onuda araştıracağım teşekkürler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,801
İsim
Kerem Çavuş
Anladım hocam switch konusunda kararsızım biraz onuda araştıracağım teşekkürler
Hissiyatta tokluk anlamında : Brown> Yellow > Red
Sesliden sessize doğru : Brown > Yellow > Red
aralarında en iyisi bence yellow sonra da brown redi şu an kullanıyorum hiç hoşuma gitmiyor

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Hissiyatta tokluk anlamında : Brown> Yellow > Red
Sesliden sessize doğru : Brown > Yellow > Red
aralarında en iyisi bence yellow sonra da brown redi şu an kullanıyorum hiç hoşuma gitmiyor
Arkadaş cevap vermiş hocam site güvenilir bence Brown ve yellow switch benzer hangisinin sesi daha hoş geliyorsa onu alın
Asıl konudan alakasız oldu biraz
Teşekkürler yardımlarınız için

Alikose01

80+ Bronze
1678686910607.png

ben indirim olduğunu bilmiyordum sadece türkiyede 3.5lt olanından daha mantıklı diyip almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 TL ithalat ücreti depozitosu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu var hocam fırın gibi bir ara 3 bin liraydı tekrar düşebilir
Johnson Aircooking, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6CFFJYY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_GZ1ZRD0K0PQBTRDW890V
3700 TL'di bu

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hocam kargoya verilmiş. Sizin de verildi mi ?
Bir de bu ekol kargo nedir?
Verilmiş kargoya ekol bir kargo firması Almanya'dan geldikten sonra onlar alıp dagitacaklar demek oluyor. Keşke UPS falan olaydı ama neyse artık idare edicez.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Verilmiş kargoya ekol bir kargo firması Almanya'dan geldikten sonra onlar alıp dagitacaklar demek oluyor. Keşke UPS falan olaydı ama neyse artık idare edicez.
Bana ekol gelemez ki hocam bölgede hiç yok. Amazon Türkiye bile onunla göndermiyor

Top Bottom