7-8k sistem tavsiyesi amd-intel

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Dostlar arkadaşım için 8k bütçede güzel bir sistem önerir misiniz. Oyunlarda güzel FPS istiyor
İntel-AMD hiç farketmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin / EsquaReD

Son düzenleme:
800 lira aşıyor bütçenizi, sıkıntı olmaz ise SSD'yi kingston A2000 yapıp alabilirsiniz. Sistem oldukça güzel.

Olur, eminim. R5 2600 (4GHz OC) ile bile darboğaz yapıyor o kart. Bizzat kullandım.
1600af ile 2600 aynı zaten dostum?
Nadir oyunlarda rahatsız etmeyecek kadar darboğaz olabilir. Fakat dediğim gibi rahatsızlık vermez, sıkıntı yaratmaz.
1600af'ın besleyeceği max kart rtx 2060'dır, bunu her kaynaktan bulabilirsiniz.

1600af ile 2600 aynı zaten dostum?
Nadir oyunlarda rahatsız etmeyecek kadar darboğaz olabilir. Fakat dediğim gibi rahatsızlık vermez, sıkıntı yaratmaz.
1600af'ın besleyeceği max kart rtx 2060'dır, bunu her kaynaktan bulabilirsiniz.
Çok nadir birkaç oyun dışında darboğaz oluyor. Bizzat kullanmasam belki birkaç video izler dediğinize inanırdım ama bizzat kullandım ve durum böyle. 1660 Süper ile darboğaz olsa bile rahatsız etmiyor ama 2060 da ciddi manada rahatsız etti beni.

Bu videoda da tam olarak demek istediğim şeyi anlatmışlar:

Çok nadir birkaç oyun dışında darboğaz oluyor. Bizzat kullanmasam belki birkaç video izler dediğinize inanırdım ama bizzat kullandım ve durum böyle. 1660 Süper ile darboğaz olsa bile rahatsız etmiyor ama 2060 da ciddi manada rahatsız etti beni.

Bu videoda da tam olarak demek istediğim şeyi anlatmışlar:
Direk işlemci kullanımına bakarak darboğaz testi mi yapmış teknobiyotik?.d
Keşke çekirdek kullanımlarını da gösterseydi.
Ekran kartının %50 60 kullandığı oyunlarda darboğaz testi yapmak size mantıklı geldiyse lafım yok. Darboğaz testi ağır oyunlarda, yani ekran kartını sonuna kadar sömüren oyunlarda yapılır. Mesela CS:GO'da darboğaz normal karşılanır, çünkü ağır bir oyun değil ve işlemci tabanlı bir oyun.

Direk işlemci kullanımına bakarak darboğaz testi mi yapmış teknobiyotik?.d
Keşke çekirdek kullanımlarını da gösterseydi.
Ekran kartının %50 60 kullandığı oyunlarda darboğaz testi yapmak size mantıklı geldiyse lafım yok. Darboğaz testi ağır oyunlarda, yani ekran kartını sonuna kadar sömüren oyunlarda yapılır. Mesela CS:GO'da darboğaz normal karşılanır, çünkü ağır bir oyun değil ve işlemci tabanlı bir oyun.
BF5 hafif oyun mu? Madem hafif R5 3500X ile neden darboğaz yokken 1600AF ile %15 darboğaz oluyor?

BF5 hafif oyun mu? Madem hafif R5 3500X ile neden darboğaz yokken 1600AF ile %15 darboğaz oluyor?
Bu videoda darboğaz olan bir yer göremiyorum. Ekran kartı %90 iken işlemci %70-80 oluyor. Bu darboğaz değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri