7-9 bin tl arası kulaklık önerisi

fps oyunları oynarım genelde malzeme kalitesi ve mikrofonu iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum

dip ses sorunu var diyorlar

hs80 max

dip ses sorunu var diyorlar
Hocam teknolojik ürünlerde herkes bir şey der çünkü bir miktar şans işi , genel tabloya bakman gerekiyor ve genel tabloya baktığında Steelseries başarılı bu konuda.
Kendim kullandığım dönemde bir sorun yaşamadım , arkadaşlarım da gayet memnunlar.
Az önce başka bir arkadaşa da önermiştim ona da aynısını söyledim.

malzeme kalitesi nasıl peki ayrıca fps oyunlarında cloud 3 wirelesse göre nasıl ve daha önce kullandın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teknolojik ürünlerde herkes bir şey der çünkü bir miktar şans işi , genel tabloya bakman gerekiyor ve genel tabloya baktığında Steelseries başarılı bu konuda.
Kendim kullandığım dönemde bir sorun yaşamadım , arkadaşlarım da gayet memnunlar.
Az önce başka bir arkadaşa da önermiştim ona da aynısını söyledim.
başka önerebileceğiniz bir şey var mı

Son düzenleme:
malzeme kalitesi nasıl peki ayrıca fps oyunlarında cloud 3 wirelesse göre nasıl ve daha önce kullandın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka önerebileceğiniz bir şey var mı
Razer Blackshark V2 Hyperspeed modeli de güzeldir mikrofon performansı özellikle , gerçi sizin bütçenin daha aşağısında ama aklıma başka model gelmiyor Steelseries ve bu dışında.

Razer Blackshark V2 Hyperspeed modeli de güzeldir mikrofon performansı özellikle , gerçi sizin bütçenin daha aşağısında ama aklıma başka model gelmiyor Steelseries ve bu dışında.
Razer düşündüm ama v2 pro modelini menteşe sorunu olduğu için ondan da soğudum şuanlık kafamda hs80 max var hiçbi kroniğini görmedim ama malzemr kalitesi nasıl bilmiyorum eğer biliyorsan malzeme kalitesini hs80maxin nasıldır

Razer düşündüm ama v2 pro modelini menteşe sorunu olduğu için ondan da soğudum şuanlık kafamda hs80 max var hiçbi kroniğini görmedim ama malzemr kalitesi nasıl bilmiyorum eğer biliyorsan malzeme kalitesini hs80maxin nasıldır
Bildiğim kadarıyla kalitelidir o model de genel eksiklik bir çok kişinin dediği Mikrofonunun çıkmayışı onun dışında insanlar genel olarak memnunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,972
Üyeler
173,910
Son üye
elifnazsonmez
Geri