Renk gamutu çok başarılı, parlaklığı gayet iyi ve 1250:1 fena olmayan bir kontrast sunan bir monitör. Bu fiyatta gayet alınır.@İsimbulamajim Nasıl hocam ?
elimde g65b var iade edicem hdr sorunu yüzünden çok bi düşüş yaşar mıyım bunu alsam yoksa değişim falan mı isteyeyimRenk gamutu çok başarılı, parlaklığı gayet iyi ve 1250:1 fena olmayan bir kontrast sunan bir monitör. Bu fiyatta gayet alınır.
hdr ı gayet iyi neden iade edicen. kalibrasyonu yaptınmı?elimde g65b var iade edicem hdr sorunu yüzünden çok bi düşüş yaşar mıyım bunu alsam yoksa değişim falan mı isteyeyim
bu sorunu yaşıyorum hdr açınca siyahlarda oluyorhdr ı gayet iyi neden iade edicen. kalibrasyonu yaptınmı?
Attığım fotoda üstteki HDR olan alttaki kapalı
kalibrasyon yaptınmıbu sorunu yaşıyorum hdr açınca siyahlarda oluyor
hayır hiçbir bilgim yok hocam nasıl yapıldığına dairkalibrasyon yaptınmı
bu videoyu izleyip kalibrasyonu yaphayır hiçbir bilgim yok hocam nasıl yapıldığına dair
yanlış link atmışım buna bakarsan daha yardımcı olurhayır hiçbir bilgim yok hocam nasıl yapıldığına dair
birebir aynılarını yaptım görüntüde çamurlaşma sanki 720p monitör kullanıyormuşum gibi ve kırmızı izler devam ediyor hdr bozuk olabilir mi bende bunun ekran kartıyla herhangi bir ilgisi yoktur değil mibu videoyu izleyip kalibrasyonu yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış link atmışım buna bakarsan daha yardımcı olur
aynılarını değilde kendi monıtorune gore yap ekran karartmayı açmayı denebirebir aynılarını yaptım görüntüde çamurlaşma sanki 720p monitör kullanıyormuşum gibi ve kırmızı izler devam ediyor hdr bozuk olabilir mi bende bunun ekran kartıyla herhangi bir ilgisi yoktur değil mi
@redheaven1 bakarmısın hocam sen daha iyi anlarsın.bu sorunu yaşıyorum hdr açınca siyahlarda oluyor
evet kendi monitörüme göre artıyı görmeyecek şekillerde yaptım fakat verimli bi sonuç alamadımaynılarını değilde kendi monıtorune gore yap ekran karartmayı açmayı dene
@redheaven1 bakarmısın hocam sen daha iyi anlarsın.
normalde böyle gözüküyoraynılarını değilde kendi monıtorune gore yap ekran karartmayı açmayı dene
@redheaven1 bakarmısın hocam sen daha iyi anlarsın.
bende böyle sorun yok hocam yukarıdaki etiket attığm arkdasş da bakarsa dah iyi olur .evet kendi monitörüme göre artıyı görmeyecek şekillerde yaptım fakat verimli bi sonuç alamadım
fotoya bakarsanız bu az gözükmüş hali bi de
normalde böyle gözüküyor Alıntıyı görüntüle