Tešekkurler benimde ilk Sramda o vardişuan asus rog pelta kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu gayet iyi şarjı harbi uzun gidiyor kafada rgb leri var biliyosundur onları kapatmanı öneririm bu kulaklığı tercih edersen cünkü kimse görmuyor bı anlamı yok gerkceten cok hızlı sarj oluyor ve cok uzun bır kullanım sunuyor gercekten ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun fevkalede öneririm yani verilerde 70 saat kadar gidiyor diyor ama bana sanki daha fazlaymış gibi geldi yada benim kullanımımdan kullanımıma değişiyor cnkü bazen 2-3 hafta şarja takmıyorum
Saticidan eminmisin sonra bisey olursa uzulmeyelimhangi siteden almayı düşünüyorsun ben burdan aldım sıkıntısız geldi ben alırken daha ucuzdu elbet
![]()
Asus ROG Pelta Kablosuz RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Pelta Kablosuz RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kaç saat gidiyor şarjı ben şuan kullandığım kualklıktan önce hem novaya hem arctis bakıyodum şarjı nasıl seninkişnişnnova 7 düşünmeden çek kardeş. hayırlı günler vesselam..
40 saat gider full yükte kardeşmedia marktada pek fiyat farkı yoksa için daha rahat edecekse ordanda alabilirsin nolacak bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç saat gidiyor şarjı ben şuan kullandığım kualklıktan önce hem novaya hem arctis bakıyodum şarjı nasıl seninkişnişn