7 k kulaklik onerisi

yagiz6

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
7000

ASUS ROG Pelta Wireless vs Logitech G733 Lightspeed vs SteelSeries Arctis Nova 7 vs HyperX Cloud III Wireless
not v2 pro olmaz 3 tane aldim 3ude bozuk cikti para iadesi aldim o yuzden
ve tabii ki onerilerinizi bekliyorum

şuan asus rog pelta kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu gayet iyi şarjı harbi uzun gidiyor kafada rgb leri var biliyosundur onları kapatmanı öneririm bu kulaklığı tercih edersen cünkü kimse görmuyor bı anlamı yok gerkceten cok hızlı sarj oluyor ve cok uzun bır kullanım sunuyor gercekten ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun fevkalede öneririm yani verilerde 70 saat kadar gidiyor diyor ama bana sanki daha fazlaymış gibi geldi yada benim kullanımımdan kullanımıma değişiyor cnkü bazen 2-3 hafta şarja takmıyorum

şuan asus rog pelta kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu gayet iyi şarjı harbi uzun gidiyor kafada rgb leri var biliyosundur onları kapatmanı öneririm bu kulaklığı tercih edersen cünkü kimse görmuyor bı anlamı yok gerkceten cok hızlı sarj oluyor ve cok uzun bır kullanım sunuyor gercekten ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun fevkalede öneririm yani verilerde 70 saat kadar gidiyor diyor ama bana sanki daha fazlaymış gibi geldi yada benim kullanımımdan kullanımıma değişiyor cnkü bazen 2-3 hafta şarja takmıyorum
Tešekkurler benimde ilk Sramda o vardi

mediamarkt sen nereden aldin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi siteden almayı düşünüyorsun ben burdan aldım sıkıntısız geldi ben alırken daha ucuzdu elbet
Saticidan eminmisin sonra bisey olursa uzulmeyelim

knk kimseye kefil olmak gibi olmasın ben aldığım satıcıyı paylaştım bana sorunsuz ulaştı ve kulaklıktada bir sorun cıkmadı

mediamarkta kaç para

Ekler

• 121212.webp
    121212.webp
    16.5 KB · Hit: 14

ASUS ROG Pelta Wireless vs Logitech G733 Lightspeed vs SteelSeries Arctis Nova 7 vs HyperX Cloud III Wireless
not v2 pro olmaz 3 tane aldim 3ude bozuk cikti para iadesi aldim o yuzden
ve tabii ki onerilerinizi bekliyorum

nova 7 düşünmeden çek kardeş. hayırlı günler vesselam..

media marktada pek fiyat farkı yoksa için daha rahat edecekse ordanda alabilirsin nolacak bişey olmaz

nova 7 düşünmeden çek kardeş. hayırlı günler vesselam..
kaç saat gidiyor şarjı ben şuan kullandığım kualklıktan önce hem novaya hem arctis bakıyodum şarjı nasıl seninkişnişn

media marktada pek fiyat farkı yoksa için daha rahat edecekse ordanda alabilirsin nolacak bişey olmaz

kaç saat gidiyor şarjı ben şuan kullandığım kualklıktan önce hem novaya hem arctis bakıyodum şarjı nasıl seninkişnişn
40 saat gider full yükte kardeş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri