Kullanıyorum 12100f darbpğaz yapmıyor
Kullanıyorum 12100f darbpğaz yapmıyor
Bir tek PUBG' de hafif bir darboğaz var.Bu inceleme videosunda yaptığını görebilirsin
İşlemci 10105FTahmin:
Intel i3-10100F veya 10105F
GSkill 2X8GB 3000 Mhz
H serisi anakart
Asus TUF GTX1650
Kasa+PSU milli kasamız Delta RGB
SSD Kioxia 500GB
Mor renk ramlerin arkasındaki broşürün rengien altaki mor kutu cooler master kutusu gibi geldi bana
Bu mesajıma yanlış bilgilendirme etiketi koyan ve uyarı veren moderatör arkadaşın modaretörlüğünü ve teknik bilgisini bir gözden geçirin bence donanımarşivi yönetimi. Ben bu ikiliyi kullanıyorum ve 1080p de en üst ayarlarda en kral işlemciye yüklenen oyunda bile yüzde 2-3 gibi ciddiye alınmayacak bir darboğaz var. Yanlış bilgi diyen arkadaş hangi bilgiye ve tecrübeye dayanarak bu etiketi koyabiliyor benim mesajıma acaba?12100f rtx 3060 ile dahi darboğaz yapmaz
Yaapmaaz. Neden uyarı yedi adam?12100f rtx 3060 ile dahi darboğaz yapmaz
sen ne güzel konuşuyorsun öyle7999₺ fiyat bekliyorum ben.
Yargı mode onNe demek istiyorsun sen? sen ve senin gibi vizyonsuz adamlardan kusmam geldi, al bakalım aşağıda "sadece" 320K'lık insta hesabımdan bile 1 ayda kaç adet satış gerçekleşmiş gözlerinle gör. 13.211 ADET!
Alıntıyı görüntüle
Bana vakit kaybettirme ve bizimle alakalı tüm konulardan uzak dur.
Aga üst seviyede birçok PC var aksine uygun fiyatlı yokUzun süredir yüksek seviye uygun fiyatlı sistem göremiyoruz maalesef. i3 i5 tırt turt gidiyoz umarım üst seviyeler gelir.